AgriCommunicatie

Doetinchem

Over AgriCommunicatie

Bedrijfsactiviteiten van AgriCommunicatie

AgriCommunicatie is een communicatieadviesbureau, gespecialiseerd in de agri- en foodbusiness. Wij zijn ijzersterk in agrarische content. De communicatiemiddelen die wij voor onze klanten maken zijn inhoudelijk sterk en op de juiste toon. Met een scherpe boodschap, een pakkend beeld en de juiste media. Dat zijn wij: een no-nonsense communicatiebureau met passie voor de sector. Niet lullen, maar poetsen en nakomen wat we beloven. Daarom komen A-merken in de agribusiness naar AgriCommunicatie.

Bedrijfscultuur bij AgriCommunicatie

Bij AgriCommunicatie werk je met een team van zes collega’s. De activiteiten omvatten advisering en planning van communicatie en de uitvoering ervan. Dit varieert van het opstellen van (marketing)communicatieplannen tot de productie van websites, nieuwsbrieven, brochures, advertenties, AV-presentaties, het schrijven van journalistieke bijdragen en het organiseren van symposia en andere evenementen. Bij alle projecten waaraan je werkt zijn meerdere leden van ons team betrokken. Daarnaast werk je nauw samen met externe specialisten.

Stage lopen, afstuderen of werken bij AgriCommunicatie

Als AgriCommunicator ben je nieuwsgierig, heb je een open houding en een frisse blik en een vlotte pen. Wij zoeken ondernemende, proactieve en enthousiaste collega’s met een afgeronde opleiding op tenminste HBO-niveau. Dat kan een agrarische studie zijn of communicatie in combinatie met passie voor de agrarische sector. Je kent de laatste ontwikkelingen in (marketing-)communicatie en in online marketing of bent bereid je die eigen te maken.

Bedrijfsvideo AgriCommunicatie

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door AgriCommunicatie

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Media en communicatie
Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
0314340640 031434**** Toon
Locatie
Doetinchem