LOGISZ B.V.

Doetinchem

Over LOGISZ B.V.

Wij zijn LOGISZ

En jouw collega als het nodig is.

Als fullservice marketing- en communicatiebureau zijn we gespecialiseerd in merkontwikkeling voor B2B, onderwijs en non-profitorganisaties. Met een energiek team van professionals vertalen we onze strategieën en concepten naar resultaatgerichte marketing- en communicatieoplossingen. Op weg naar gezamenlijk succes zijn we meer dan betrokken; we zien jou als onze collega. We gaan voor een langdurige samenwerking, zodat we kennis en begrip van jouw organisatie omzetten in een continue flow van inzichten naar oplossingen en resultaten. 

 

De LOGISZ aanpak

Werkt voor iedereen. 

Ons gezamenlijk succes kent geen einddatum. Wanneer het ene doel is bereikt, hebben we het volgende alweer in het vizier. Exact daarop is onze oneindige aanpak afgestemd: IMAGINE CREATE  ACTION. Deze beweging heeft geen einde, maar wel een begin. Daarom kun je ook met een enkel project of gerichte campagne gewoon bij ons terecht. 

 

Jouw nieuwe avontuur

Start bij LOGISZ.

Stel je eens voor dat je elke dag vol energie je werkdag start. dat je een baan hebt die perfect bij je past, in jouw vakgebied. Waar je met een ambitieus team het onmogelijke mogelijk maakt. En gedreven door nieuwsgierigheid werkt aan concreet resultaat. Dát alles vind je bij LOGISZ.

Foto's

Sector
Media en communicatie
Bedrijfsgrootte
35-40 medewerkers
Telefoonnummer
+31 88 - 78 78 120 +31 88 - 78 78**** Toon
Locatie
Doetinchem