juli 24, 2024

CAM Programmeur

Production

Wie zoeken wij

Voor onze afdeling CAM programming zijn wij op zoek naar een ervaren CAM Programmeur. In deze functie houd jij je bezig met het aanmaken, plannen en leveren van “just in time” CNC-programma’s t.b.v.  draai- en freesafdeling. De CNC-programma’s worden vervaardigd m.b.v. een CAM programmeersysteem (CAM Works). In deze functie werk je nauw samen met werkvoorbereiding en constructeur(s). Waar nodig overleg je met de verschillende machine operators voor de juiste optimalisatie

Als CAM programmeur heb je een leidende rol in het vaststellen en ontwerpen ten behoeve van het betreffende CNC-programma, van de meest efficiënte manier en methode. Maximale betrouwbaarheid van bewerking-strategie en het verspanende gereedschap proces is hierin voor jou leidend.

Jouw verdere werkzaamheden als CAM Programmeur bestaan uit:

  • Ontwikkelen van bewerkingsvoorschriften en werkinstructies bij ontworpen CNC-programma’s en zorgen dat deze up-to-date blijven. 
  • Ondersteunen collega’s bij het aanvullen en/of wijzigingen van de CNC-programma’s.
  • Aanvullen en aanpassen van werkvoorbereidingsgegevens en CNC-programma’s, na overleg met de constructeur op basis van ontvangen feedback van collega’s.
  • Vaststellen van de benodigde tooling lijst en assembly voor elk te produceren werkstuk.
  • Proactief kunnen communiceren met het management, en het aandragen en uitwisselen van informatie t.b.v. verbeteringsvoorstellen en nieuwe ontwikkelingen;

In deze functie kan het voorkomen dat je lokale technische tentoonstellingen bezoekt voor het optimaal houden van jouw kennis als CAM Programmeur;

Wat vragen wij

  • Een afgeronde MBO 4 opleiding Werktuigbouwkunde 
  • Kennis en ervaring met CAM works en Solid Works; 
  • Grondige kennis van draai- en freestechnieken met bij behorende data;
  • Up-to-date kennis van moderne verspanende gereedschap systemen;

Wat bieden wij?

Baader valt onder de CAO Metalektro. Deze kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie van CAM Programmeur is een uitdagende en interessante functie met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Wij zijn een organisatie in ontwikkeling met oog voor persoonlijke en professionele groei en gericht op prettig samenwerken. Dit betekent concreet:

  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden als CAM programmeur;
  • Een collegiale werksfeer en ruimte voor activiteiten na werktijd;

Interessant?

Heb je interesse in de functie, stuur dan je sollicitatie naar ons. Mocht je vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

BAADER

Rik Reuvekamp

Opleidingsniveau
MBO
Dienstverband
Fulltime baan
Gewenste opleiding(en)
Een afgeronde MBO 4 opleiding Werktuigbouwkunde 
BAADER Food Systems Netherlands B.V.
Bekijk profiel
Sector
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0313 471 632 0313 471**** Toon
Locatie
Doesburg

Gerelateerde vacatures

Andere vergelijkbare vacatures die je wellicht interessant vindt: