Ubbink

Doesburg

Over Ubbink

Bedrijfsactiviteiten van Ubbink

Een woning moet duurzaam, veilig en gezond zijn. Of in vaktermen: goed geventileerd, geïsoleerd en luchtdicht. Maar, hoe bereik je dat als buiten en binnen met elkaar in contact staan? Als je opgewekte energie en verse lucht aanvoert, vervuilde lucht en rookgassen afvoert én de isolatiewaarden wilt behouden? Op het snijvlak van installatie en bouw is Ubbink dé partner voor de professionals in de bouw. Ons leveringsprogramma omvat slimme innovatieve oplossingen, toegespitst op de eisen van deze tijd. Onderverdeeld in drie duidelijke thema’s: energie, ventilatie en bouw.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg en maakt deel uit van de Ubbink Centrotherm Group. Samen met de zusterbedrijven Centrotherm, IVT en Sonnenstromfabrik vormt het de Gas Flue Systems divisie van Centrotec; een wereldwijd opererende onderneming die zich heeft gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen en is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen.

Ubbink heeft dochterondernemingen in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en een distributeursnetwerk dat Europa, Rusland, Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland bestrijkt. De Ubbink Centrotherm Group fabrieken bevinden zich in Nederland, Duitsland, Amerika en China.

Bedrijfscultuur bij Ubbink

Werken binnen onze organisatie betekent werken in een financieel gezond, informeel en ambitieus bedrijf. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en hechten waarde aan ieders mening. Met elkaar meedenken en elkaar positief aanspreken op verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat wij het elke dag weer iets beter doen. Wij investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers en stimuleren interne doorgroei. Uiteraard horen hier uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Wij vinden het bovenal belangrijk dat jij plezier hebt in je werk!

Sfeerbeelden van Ubbink

Bedrijfsvideo Ubbink

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Ubbink

Techniek
december 7, 2023
Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0313 480334 0313 48**** Toon
Locatie
Doesburg