Hoornstra Infrabouw

Doesburg

Over Hoornstra Infrabouw

Bedrijfsactiviteiten van Hoornstra Infrabouw

 

Hoornstra Infrabouw is een aannemer in de grond-, weg-, en waterbouw. Wij houden ons bezig met grootschalige rioleringswerkzaamheden tot straatwerk en van grondverzetwerk tot het door ons zelf ontwikkelde verticale infiltratiesystemen.

 

Bedrijfscultuur bij Hoornstra Infrabouw

 

Hoornstra is van oudsher een familiebedrijf waarbij de gemoedelijke, interne cultuur nog steeds is terug te vinden binnen de onderneming. Er heerst een goede (werk)sfeer en er wordt hard gewerkt aan mooie projecten waar we allen met recht trots op zijn.

 

Vanuit onze vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Doesburg bedienen wij een groot gedeelte van oost en midden Nederland. Met een eigen, uitgebreid en modern machinepark en met onze ca. 150 medewerkers zijn wij in staat om elk project succesvol te realiseren.

 

Werken voor Hoornstra is werken aan de toekomst. Met een team van gemotiveerde mensen maken wij van elk project een succes!

 

Wil jij ook samenwerken aan de mooiste projecten met het nieuwste materieel en met de leukste mensen?

 

Stage lopen, afstuderen of werken bij Hoornstra Infrabouw

 

Iedere medewerker bij Hoornstra Infrabouw heeft liefde voor zijn of haar vak. Je bent leergierig en bent een échte aanpakker. Je wilt doorgroeien en bent bereid om tot het uiterste te gaan om samen met je team je doel te bereiken.

 

Elke functie vereist een ander opleidingsniveau, maar wij doelen vooral op mensen met een mbo of hbo achtergrond. Iedere periode bieden wij veel studenten een stageplek of een startersfunctie waarmee zij het maximale uit hun studie/vroegtijdige carrière kunnen halen.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
06 26567740 06 2656**** Toon
Locatie
Doesburg