Vind jouw droomstage, afstudeeropdracht of baan bij topwerkgevers in Doetinchem!

Ben jij op zoek naar een bedrijf in Doetinchem, bijvoorbeeld voor jouw nieuwe stage, afstudeeropdracht of baan? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Op AchterhoekWerkt.nl vind je een uitgebreid overzicht van werkgevers uit Doetinchem die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Deze bedrijven zijn actief in diverse sectoren zoals marketing, ICT, techniek, industrie en zorg & welzijn. Je kan direct solliciteren op de website van de werkgever uit Doetinchem die jou het meeste aanspreekt!

Ontdek jouw mogelijkheden in Doetinchem: een stad vol kansen!

Doetinchem is de thuisbasis van diverse toonaangevende bedrijven die zowel op nationaal als internationaal niveau impact maken. Wij nemen je graag mee op een ontdekkingstocht langs een aantal van de meest aansprekende werkgevers die Doetinchem te bieden heeft. We lichten een aantal bedrijven uit Doetinchem uit die niet alleen bekendstaan om succes in hun sector, maar ook om hun toewijding aan werkgeluk en professionele ontwikkeling. Ontdek hier meer over de mogelijkheden: Vink VTS, Moore MKW, Hosokawa Micron, Pinkcube en CAD2M!

Wil jij werken in Doetinchem? Hieronder volgen een aantal mooie bedrijven uit Doetinchem!

Vink VTS

Bij Vink VTS staat plezier in combinatie met hard werken centraal. De sfeer op het kantoor is informeel, iets wat je direct merkt zodra je binnenstapt. Vink VTS kenmerkt zich als een dynamische organisatie, waar gewerkt wordt in een gezellig team binnen een open en collegiaal werkklimaat met korte lijnen. Medewerkers kunnen zichzelf zijn en krijgen de vrijheid om met plezier hun werk uit te voeren. Vink VTS biedt veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt iedere dag samen geluncht en elke medewerker krijgt een eigen werkplek, inclusief alle benodigde apparatuur. Voor stagiair(e)s betekent dit dat zij ontzettend veel kunnen leren van het team dat zij ondersteunen, door als volwaardig teamlid mee te werken.

Maar wat doet Vink VTS nou eigenlijk? Al meer dan 45 jaar is het bedrijf dé B2B leverancier voor zelfklevende folies en de machines voor de sign branche. Met hun folies worden bijvoorbeeld auto’s en keukens gewrapt, maar ook belettering van winkels gerealiseerd. Vink VTS helpt haar klanten als partner graag bij het waarmaken van hun ambities, door ondernemers te ondersteunen op persoonlijk niveau.

Moore MKW

Moore MKW is een accountancy- en adviesorganisatie. Werken bij Moore MKW betekent dat medewerkers werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het is voor de organisatie belangrijk dat medewerkers doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Bij Moore MKW werken medewerkers in een professionele en groeiende organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. Ze werken samen met collega’s uit verschillende disciplines, waardoor er veel geleerd wordt van elkaar. De ruim 1000 collega’s van Moore MKW werken op 19 vestigingen in de volgende vakgebieden: accountancy, audit, belastingadvies, corporate finance, subsidieadvies, en personeels- en salarisadvies. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Moore MKW?

Hosokawa Micron

Hosokawa Micron B.V. ontwerpt en vervaardigt al meer dan 100 jaar hoogwaardige machines en complete systemen voor de poederverwerkende en stortgoedindustrie. Deze Achterhoekse organisatie is een zelfstandig bedrijf met ongeveer 200 medewerkers, gevestigd in Doetinchem. Het bedrijf kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen en een plezierige, informele sfeer en een grote diversiteit in afdelingen en disciplines.

Wat maakt dit bedrijf zo interessant? Hosokawa Micron B.V. ontwikkelt en bouwt procesapparatuur die door zowel directe als indirecte klanten wordt gebruikt om diverse producten te maken. De technologieën van dit bedrijf spelen een belangrijke rol in vrijwel ieders dagelijks leven, zelfs als mensen zich daar niet altijd van bewust zijn.

Bij Hosokawa Micron B.V. krijgen medewerkers uitgebreide mogelijkheden om zich te specialiseren in hun vakgebied. Bovendien worden zij actief ondersteund bij hun professionele ontwikkeling, met kansen om door te groeien naar andere functies. Ook verwelkomt het bedrijf graag studenten van techniekopleidingen voor BBL- of BOL-trajecten.

Als je als organisatie voorop wil blijven lopen is innoveren belangrijk. Een frisse, vernieuwende blik is daarbij van groot belang en daarom werkt Hosokawa graag met enthousiaste studenten. Om dit te stimuleren hebben ze in 2013 de Innovatiehub Doetinchem mede opgericht. Via de Innovatiehub bieden ze doorlopend diverse stage- en afstudeeropdrachten aan op zowel MBO, HBO als WO niveau. Meer weten over Hosokawa Micron?

CAD2M

CAD2M is een software- en dienstenleverancier uit het hart van de Achterhoek. Vanuit Doetinchem bedient dit bedrijf klanten uit de technische maakindustrie van de slimste oplossingen op het gebied van productontwikkelprocessen. Dit gaat van software voor 2D en 3D modellen tot oplossingen voor productdatabeheer en alle automatiseringen en verbindingen binnen het ontwerp- en productieproces. Hiervoor wordt software ingezet, personeel bij CAD2M (of op locatie) getraind en helpen consultants de technische maakbedrijven met het optimaliseren van hun productontwikkelproces. Met als doel om uiteindelijk sneller en slimmer te werken. Wil je meer weten over stage lopen of werken bij CAD2M?

Pinkcube

Pinkcube is dé online aanbieder van promotieartikelen en relatiegeschenken. Van bedrukte notitieboeken en tassen tot aan badeendjes en fruit met een logo erop. Noem het op en Pinkcube heeft het! Bij Pinkcube werk je in een innovatief, vooruitstrevend en internationaal en inclusief team in een heerlijk modern kantoorpand in Doetinchem. Als Pinkcuber neem je initiatief, ben je daadkrachtig en oplossingsgericht. Je hebt oog voor de wereld én de mensen om je heen. Met een no-nonsense mentaliteit en een nuchtere en transparante aanpak, zorg je ervoor dat we als internationaal e-commerce platform elke dag weer een stapje beter worden. Samen bezorgen we klanten elke dag moeiteloos het mooiste resultaat! Meer weten over dit mooie bedrijf uit Doetinchem?

Nieuwsgierig naar nog meer mooie werkgevers uit Doetinchem?

In Doetinchem valt er veel te kiezen als het gaat om jouw carrière. Met een breed scala aan bedrijven, van innovatieve startups tot gevestigde namen zoals Moore MKW, Vink VTS, CAD2M, Pinkcube en Hosokawa Micron, biedt deze stad voor elk wat wils. Doetinchem biedt talloze mogelijkheden om te groeien en je professioneel te ontwikkelen.

AchterhoekWerkt.nl maakt je zoektocht eenvoudig door alle informatie over topwerkgevers in Doetinchem en de Achterhoek op één plek te verzamelen. Of je nu aan het begin van je carrière staat of klaar bent voor een nieuwe stap, op AchterhoekWerkt.nl ontdek je de kansen die bij jou passen!

Neem de tijd om te verkennen wat Doetinchem te bieden heeft en vind je ideale stage, afstudeeropdracht of baan via AchterhoekWerkt.nl. Jouw toekomst in de Achterhoek begint hier!

Bekijk hier de actuele vacatures in Doetinchem!