CAD2M

Doetinchem

Over CAD2M

Bedrijfsactiviteiten van CAD2M

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen.
Wij ondersteunen de klant in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer. Maar CAD2M biedt meer dan soft- en hardware oplossingen.

Wij denken op hoog niveau met de klant mee en zien kansen voor innovatie en automatisering op de werkvloer. We zetten de behoefte van onze klanten om tot één praktische totaaloplossing.

Het gehele proces wordt begeleid met services als consultancy, implementatie, training en helpdesk.
Zo slaan we samen met onze klant de brug van idee naar markt. Het resultaat is een kortere ontwikkel- en productietijd, snellere time-to-market en verhoogde productiviteit.

Bedrijfscultuur bij CAD2M

CAD2M haalt de juiste mensen met het juiste verhaal aan boord om ervoor te zorgen dat we klanten vanaf het eerste contact met marketing & sales tot aan after-sales & support uitstekende service kunnen bieden.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het automatiseren van ontwikkel- en maakprocessen. Dit doen we in een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Met meer dan 40 enthousiaste en kundige medewerkers voor meer dan 2000 klanten in de ontwerp- en maakindustrie

CAD2M biedt zelfstandige functies aan, waarbij eigen inbreng, pro-activiteit en initiatieven nemen gewaardeerd worden. Daarnaast vinden we het belangrijk om aandacht en tijd te geven aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

De arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld en door de ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren zijn er prima doorgroeimogelijkheden.

Stage lopen, afstuderen of werken bij CAD2M

Je bent:
– klantgericht;
– enthousiast;
– pro-actief;
– iemand die denkt in kansen;
-iemand die het prettig vindt om zelfstandig te werken en daarentegen ben je ook echt een teamplayer.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door CAD2M

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
ICT / IT
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0314 377 050 0314 377**** Toon
Locatie
Doetinchem