Hosokawa Micron B.V.

Doetinchem

Over Hosokawa Micron B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Hosokawa Micron B.V.

Hosokawa Micron B.V. is een internationaal gericht, technisch en technologisch vooraanstaand bedrijf met oplossingen op het gebied van mengen, drogen en agglomereren van vaste stoffen.

Met ca. 175 medewerkers zijn wij gevestigd in een ruim en goed geoutilleerd pand in Doetinchem. Hier beschikken wij over uitgebreide test- en produktiefaciliteiten voor het ontwikkelen, verkopen en fabriceren van de klantspecifieke industriële proces-apparaten en daarmee samenhangende complete projecten.

Onze internationale afnemers bevinden zich grotendeels binnen de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie. Kenmerkend voor ons bedrijf is de informele, prettige werksfeer met korte en directe lijnen. Betrokkenheid en samenwerking zijn bij ons vanzelfsprekend waarbij een grote mate van zelfstandig werken wordt geboden.

Bedrijfscultuur bij Hosokawa Micron

Werken bij Hosokawa Micron betekent volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, werken met mensen die toewijding hebben om Hosokawa Micron te helpen groeien in de vooraanstaande positie in de wereld van mengen, drogen en agglomereren. Daarnaast is ons bedrijf vooral internationaal georiënteerd en worden alle activiteiten, zowel onderzoek/ontwikkeling, verkoop, engineering, produktie en service in of vanuit Doetinchem uitgevoerd.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Hosokawa Micron B.V.

Gevraagde kerncompetenties zijn flexibiliteit, verantwoordelijkheid, resultaatgerichtheid en samenwerkingsbereid.

Stage of afstuderen?
Wij werken met Rensa en Wopereis samen in de InnovatieHub Doetinchem.
Zie voor meer informatie
http://www.innovatiehub.com/innovatiehub-doetinchem

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Hosokawa Micron B.V.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
0314-373321 0314-37**** Toon
Locatie
Doetinchem