Diensten voor werkgevers op AchterhoekWerkt.nl

AchterhoekWerkt.nl…. Werkt!

Bekijk hier onze mogelijkheden om jouw bedrijf online én offline in de schijnwerpers te zetten. We bieden diverse pakketten om jouw bedrijf extra zichtbaarheid te geven op AchterhoekWerkt.nl. Daarnaast bieden we een reeks boeiende extra’s die specifiek zijn ontworpen om jouw bedrijf te promoten op ons platform en op onze social media kanalen. Van vacaturespotlights tot gerichte sociale media-campagnes en alles daartussenin. Wij bieden de tools die je nodig hebt om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen in de competitieve arbeidsmarkt in de Achterhoek.

Pakketten

Extra’s

Geef jouw bedrijf en vacatures extra zichtbaarheid op AchterhoekWerkt.nl

Bereik ≥ 2000 werkzoekenden per maand

Geef jouw bedrijf en vacatures extra zichtbaarheid op onze social media kanalen

Bereik ≥ 2000 werkzoekenden per post

Een extra opvallende bedrijfspresentatie

Extra opvallende sectie in jouw bedrijfspresentatie

Denk hierbij aan een open sollicitatieformulier of een opvallende sectie over de voordelen van stage lopen of werken bij jouw bedrijf.

Op aanvraag

7-tips-onderhandelen-vergoeding-stage-salaris

Deelname aan De Talententuin Achterhoek

Neem met jouw bedrijf deel aan hét carrière-evenement van de Achterhoek!

Jaarlijks organiseren wij De Talententuin! Wil je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten en toptalent aantrekken? Meld jouw bedrijf aan voor De Talententuin! Als deelnemer krijg je de unieke kans om jouw bedrijf te presenteren aan gemotiveerde studenten en professionals uit de Achterhoek. Ontmoet potentiële werknemers, deel jouw bedrijfscultuur en laat zien waarom jouw organisatie dé plek is om te werken. Versterk je employer brand en leg waardevolle contacten tijdens dit bruisende evenement. Meer weten? Bezoek de website van De Talententuin en vraag vrijblijvend de brochure aan!

Op aanvraag

Wil je meer weten of heb je interesse in meerdere extra’s?

Neem contact op voor een op maat gemaakt voorstel en ontdek hoe we jouw wervingsstrategie kunnen versterken. Het enthousiaste team van AchterhoekWerkt.nl staat voor jou klaar!

Telefoonnummer: 085 – 48 42 842 – Mailadres: info@achterhoekwerkt.nl