Stolwijk Kelderman, accountants & fiscalisten

Doetinchem

Over Stolwijk Kelderman, accountants & fiscalisten

Bedrijfsactiviteiten van Stolwijk Kelderman, accountants & fiscalisten

De accountants en fiscalisten van Stolwijk Kelderman kijken over uw schouder mee en ondersteunen u met een uitgebreid pakket aan maatwerkdiensten. Dat de focus daarbij niet alleen ligt op uw financiële bedrijfshuishouding, spreekt voor zich. Uw succes is immers ook afhankelijk van een afgewogen strategievorming, de optimale inzet van IT en het beheersen van uiteenlopende bedrijfsprocessen.

Onze ervaren accountants en fiscalisten zijn trots op hun vak en gaan met veel enthousiasme, een gezonde dosis humor en gedegen kennis van zaken voor u aan de slag. Bij Stolwijk Kelderman staat een betrokken en warme relatie met elke cliënt centraal. We willen dat u zich thuis voelt en dat u een antwoord krijgt op elke vraag. Problemen zijn er om opgelost te worden. Snel, deskundig en doelgericht.

Zoekt u een accountant of fiscalist die geworteld is in de regio, die een breed scala aan diensten kan aanbieden en die weet wat er speelt bij u op de werkvloer? Dan heten wij u van harte welkom bij Stolwijk Kelderman.

Bedrijfscultuur bij Stolwijk Kelderman, accountants & fiscalisten

Werken moet leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Als je het hier mee eens bent, dan vind je bij ons precies wat je zoekt. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, goede doorgroeimogelijkheden, interessante klanten en een prettige werksfeer. Voor ons is de verhouding werk-privé van groot belang, want als jij lekker in je vel zit presteer je optimaal. Onderzoek wijst uit dat 7 van de 10 werknemers latent op zoek zijn naar iets beters. Maar dat ‘beters’ is natuurlijk voor ieder individu iets anders.

Aanvullende informatie

Ben jij benieuwd of een van onze kantoren jou te bieden heeft waar je naar op zoek bent? En of wij eigenlijk wel op zoek zijn naar jou? Bekijk de vacatures op onze website en wie weet komen we wel in contact met elkaar!

https://werkenbijskn.nl/: Stolwijk Kelderman, accountants & fiscalisten

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Stolwijk Kelderman, accountants & fiscalisten

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
(0314) 396 111 (0314) 396**** Toon
Locatie
Doetinchem