Reed Business

Doetinchem

Over Reed Business

Bedrijfsactiviteiten van Reed Business

Mediabedrijf Reed Business is onderdeel van een van ’s werelds grootste uitgeefconcerns Reed Elsevier. Bij Reed Business in Nederland werken 900 professionals, onder andere op (web)redacties, in sales- of marketingfuncties of bij IT. Ons doel is om waarde toe te voegen aan het werkproces van professionals, onze klanten. Dit zijn bijvoorbeeld horeca-ondernemers, agrariërs, HR- managers, garagehouders, verpleegkundigen etc.

We hebben ruim 40 marktleidende titels waarmee we onze klanten (lezers/gebruikers en adverteerders) bedienen, o.a. Elsevier, Boerderij, Misset Horeca, AMT (Auto- en Motortechniek), ZorgVisie en P&O Actueel. We zetten alle mogelijke multimediale kanalen in om onze vakinformatie ‘anytime anyplace’ toegankelijk te maken, zoals magazines, websites, newsletters, boeken, kennisbanken, software, evenementen en opleidingen.

Bedrijfscultuur bij Reed Business

Bij Reed Business krijg je de kans om je talent volop in te zetten en te ontwikkelen. We zijn ambitieus en resultaatgericht en vinden het belangrijk dat je met plezier bij ons werkt. Media is een spannende business die volop in beweging is en waar je continue inspeelt op de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen om je klant zo goed mogelijk te bedienen. Omdat we deel uitmaken van een internationaal concern, heb je de kans om te leren van internationale best practices. We wisselen veel uit met onze collega’s in het buitenland.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Reed Business

Wij willen graag dat onze jonge medewerkers gedreven, leergierig, flexibel en enthousiast zijn. Met een grote interesse voor media.

Aanvullende informatie

Op onze website vertellen onze collega’s in video’s over hun dagelijkse werkzaamheden en hoe het is om bij Reed Business te werken.

www.werkenbijreedbusiness.nl: Reed Business

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Reed Business

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
0314 - 349 911 0314 - 349**** Toon
Locatie
Doetinchem