Markus Select

Doetinchem

Over Markus Select

Bedrijfsactiviteiten van Markus Select

Markus Select is sinds 1998 actief op het gebied van werving en selectie, outplacement, loopbaanbegeleiding en re-integratie. Markus Select, een bureau dat zich in de loop der jaren heeft doorontwikkeld en dat zich kenmerkt door haar professionele werkwijze en een groot en goed netwerk, met name in de regio Oost Nederland, maar dat daarbij het persoonlijke karakter nooit is kwijtgeraakt.

Wij zorgen op een creatieve, resultaatgerichte en betrokken wijze, met de juiste aandacht voor de menselijke maat, voor een kwalitatief goede instroom, doorstroom en uitstroom van personeel bij bedrijven en organisaties. Iedere cliënt is uniek en Markus Select geeft op een gestructureerde manier mensen inzicht in hun persoonlijke kwaliteiten, kansen en mogelijkheden. Wij nemen alle tijd voor onze gesprekken en werken op inhoud en niet op tijd.

Onze bedrijfslocatie, aan de rand van het centrum van Doetinchem, biedt de gelegenheid om vertrouwelijke gesprekken te kunnen voeren, een voorwaarde voor onze dienstverlening. Daarnaast beschikken wij over een ruime trainings- en vergaderruimte.

Met persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit als sleutelwoorden zijn wij in staat om u full service van dienst te zijn. Markus Select staat voor kwaliteit en tastbare resultaten!

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Markus Select

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
0314-341331 0314-34**** Toon
Locatie
Doetinchem