geWOONhout

Wehl

Over geWOONhout

Bedrijfsactiviteiten van geWOONhout

Iedereen praat over het bouwen met hout. Wij geloven erin! Jij ook?

Ambities waarmaken, dat is wat we bij geWOONhout doen. Wij maken circulair bouwen en wonen voor een brede doelgroep haalbaar én betaalbaar. In onze assemblagefabriek produceren we kant-en-klare houten woningmodules voor een duurzame woonomgeving. Heb jij ook een houten hart? Ga de uitdaging aan!

Bedrijfscultuur bij geWOONhout

Bij geWOONhout zijn onze medewerkers VIT: Verantwoordelijk, Innovatief en met een belangrijke focus op Teamwork. Dat betekent onder andere dat wij je veel vrijheid bieden en dat wij altijd openstaan voor nieuwe ideeën en slimme oplossingen. Dienstverlenend leiderschap staat centraal, in combinatie met klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid.

Interesse in werken of stage lopen bij geWOONhout, maar geen passende vacature zien staan? Stuur ons gerust een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die een bijdrage kunnen leveren aan onze duurzame ambities. Wellicht kunnen wij samen jouw droombaan creëren!

Stage lopen, afstuderen of werken bij geWOONhout

Werken bij geWOONhout betekent werk doen dat je leuk vindt en dat bij je past. Er zijn veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Door de ambities en ontwikkeling van onze medewerkers centraal te stellen, halen zij het beste uit zichzelf en benutten zij hun talenten maximaal. Wij stellen medewerkers de vraag: waar liggen jouw interesses en waar zou jij jezelf willen ontwikkelen?

Aanvullende informatie

Momenteel hebben we vier concrete openstaande vacatures, voor de functie van Productiemedewerker, Productcoördinator, Werkvoorbereider en Projectleider. Maar met onze ambities hebben we de komende maanden nog veel meer nieuwe collega’s nodig. Ben jij ondernemend en word jij enthousiast van nieuwe (bouw)technieken? Neem dan contact op met onze recruiter, Céline: c.dragt@koopmans.nl | 06 – 23 555 818.

geWOONhout is onderdeel van TBI en ontstaan uit een samenwerking tussen Koopmans Bouwgroep en Sustainer Homes. De sollicitatieprocedure zal daarom worden geïnitieerd vanuit Koopmans.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door geWOONhout

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
06 23555818 06 2355**** Toon
Locatie
Wehl