EXIT Toys

Doetinchem

Over EXIT Toys

Bedrijfsactiviteiten van EXIT Toys

EXIT Toys daagt iedereen uit om naar buiten te gaan

Buitenspeelgoed maken waar iedereen écht blij van wordt. Met die droom zijn de oprichters in 2011 begonnen met het ontwikkelen van buitenspeelgoed onder de naam EXIT Toys. Eén ding weten we nog altijd zeker: plezier staat voorop!  We ontwikkelen unieke artikelen vanuit de behoefte van kinderen, jongeren én ouders. Hun fantasie, beleving en ideeën geeft ons energie en inspiratie.

We zijn ervan overtuigd dat goede producten zorgen voor extra beleving. Hoe stoerder, mooier en uitdagender de producten, hoe meer plezier iedereen ervan heeft. Wij besteden daarom veel aandacht aan het ontwerp. We zijn altijd op zoek naar nét dat beetje extra. Zodat het hele gezin samen naar buiten gaat, speelt, sport en plezier maakt.

Veiligheid tijdens het spelen vinden wij ook erg belangrijk. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste materialen, zodat onze buitenproducten jarenlang meegaan. Ook heeft elk product van EXIT Toys een goede prijs-kwaliteitverhouding en spreken wij een breed publiek aan. En zo kunnen veel kinderen, jongeren en hun ouders samen naar buiten om te genieten en plezier te maken met onze buitenproducten. Go Play Outside!

Bedrijfscultuur bij EXIT Toys

Je komt te werken bij een internationaal georiënteerd bedrijf, voornamelijk actief op de Europese markt. Het is een kleine, informele organisatie zonder veel hiërarchie.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0314-796020 0314-79**** Toon
Locatie
Doetinchem