DRU Industriepark

Ulft

Over DRU Industriepark

Vroeger een ijzerfabriek, nu cultuurmakers. Een plek voor muziek, horeca, gastvrijheid, toerisme en creativiteit, waar mensen samenkomen en elkaar ontmoeten. DRU Industriepark in de gemeente Oude IJsselstreek is dé hotspot voor cultuur en innovatie in Oost-Nederland.

DRU Industriepark exploiteert een theater/filmhuis met 350 stoelen, een poppodium voor 600 bezoekers, een galerie, grand café Het Schaftlokaal, trouwlocatie het Ouhrlokaal en 12 zalen voor verhuur. Daarnaast vind je nog een bibliotheek, VVV, muziekschool, radio-omroep en onderwijslocatie.

 

Bedrijfscultuur van DRU Industriepark

 

Geen dag is hetzelfde op onze prachtige industriële locatie in het landschap van de Achterhoek. Jaarlijks laten zo’n 400 duizend gasten en bezoekers zich inspireren. Samen doen wij er alles aan om ze een geweldige ervaring te geven.
Kom erbij en reken op uitdagend werk. We stimuleren je om jouw talent verder te brengen. Daarvoor krijg je alle ruimte. Onze bedrijfscultuur mag er zijn. Open, kleurrijk, respectvol en recht voor z’n raap. Je bent vanaf dag één onderdeel van ons team. We omarmen verschillen en gaan voor diversiteit. Jij bent welkom.

 

Stage lopen of werken bij DRU Industriepark

 

Wij willen graag dat onze werknemers zich welkom voelen in onze bijzondere culturele omgeving.
Onze bedrijfscultuur mag er zijn. Open, kleurrijk, respectvol en recht voor z’n raap. Je bent vanaf dag één onderdeel van ons team. We omarmen verschillen en gaan voor diversiteit.

 

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door DRU Industriepark

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Toerisme, recreatie en horeca
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0315200150 031520**** Toon
Locatie
Ulft