BUITEN Buitensport

Zevenaar

Over BUITEN Buitensport

Bedrijfsactiviteiten van BUITEN Buitensport

BUITEN Buitensport heeft een buitensport locatie in Zevenaar en in Eefde. Op deze locaties verzorgt BUITEN activiteiten, van actieve survivaltraining tot gezellige familiedag, van een leuk verjaardagspartijtje tot een nuttige teambuilding met collega’s. BUITEN biedt op verschillende locaties en bij u op locatie diverse activiteiten aan. Onze basis is de survivalsport en van hieruit ontstaan de verschillende activiteiten.

Onze arrangementen en activiteiten zijn van zeer rustig tot zeer intensief. Bij de activiteiten staat samenwerking en het plezier in bewegen en sporten voorop! Ook gaat BUITEN naar de klanten toe met uitdagende activiteiten op locatie. Van organiseren van een evenement tot het plaatsen van een hoogtebaan van 25 meter.

Bedrijfscultuur bij BUITEN Buitensport

Het is altijd BUITEN en altijd afwisselend. Elke keer is er weer een andere groep, van kinderen tot directeuren iedereen komt voorbij. Het mooie is dat je niet aan één plek gebonden zit maar inzetbaar bent in zowel Zevenaar als Eefde. Ook zijn er veel projecten door heel Nederland en dit houd het werk afwisselend en uitdagend.

Stage lopen, afstuderen of werken bij BUITEN Buitensport

Je draagt graag bij aan het slagen van een leuke dag voor een groep mensen. Je bent sportief en je wilt je enthousiasme voor sport overbrengen aan anderen. Je werkt graag samen binnen een team van jonge mensen en staat open om te leren maar je bent ook in staat om je eigen input te geven.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door BUITEN Buitensport

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Toerisme, recreatie en horeca
Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
06-21927705 06-2192**** Toon
Locatie
Zevenaar