TB Events

Terborg

Over TB Events

Bedrijfsactiviteiten van TB Events

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland, België en zelfs delen van Duitsland in meer dan 300 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje? Ook in meerdere Europese hoofdsteden zijn wij actief.

Alles kan;
altijd en overal!

Alles kan, altijd en overal, dat is het uitgangspunt van waaruit TB Events werkt. Wilt u Gek op Holland spelen met uw eigen logo? Natuurlijk kan dat. Wilt u een klein feestje met neven en nichten, heeft u een borrel met vrienden of kiest u voor vermaak tijdens een diner zoals een Magic Dinnershow of een Moorddiner? Bij TB Events kunt u terecht voor feestjes vanaf tien personen, maar ook voor grote partijen. U vraagt en binnen twee dagen heeft u een offerte in huis. U weet dus meteen waar u aan toe bent. TB Events zorgt ervoor dat uw evenement van A tot Z geregeld is.

Bedrijfscultuur bij TB Events

Een jong flexibel team, bestaande uit meerdere full-timers en een onuitputbare bron enthousiaste parttimers, is dagelijks bezig om in Nederland, België, Duitsland en meerdere Europese hoofdsteden de uitjes van TB-Events tot in de puntjes te verzorgen.

Naast een afdeling Sales, Marketing en Productie heeft Tb-events een eigen afdeling Creatie. Hiermee spelen wij in op de wensen van u en innoveren continu nieuwe formats tot uitdagende en inspirerende teambuildingsactiviteiten. Naast de bekende events zoals Wie ontdekt de Verrader, het interactieve Gek op Holland en Mannen tegen Vrouwen verzorgen wij ook spannende Moorddiners en meer! Wat dacht u van City/GPS tochten, Casino Avonden en de mobiele City-games zoals The Phone! Maar u kunt ook kiezen voor een van de workshops zoals een goochelworkshop.

Kortom: Ons team staat altijd voor u klaar! Wat uw wensen ook zijn, wij zullen ervoor zorgen dat elk arrangement naar wens ingevuld wordt.

Stage lopen, afstuderen of werken bij TB Events

Ben jij de stagiair die ons team komt versterken? We bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
Op kantoor, maar ook daarbuiten bij leveranciers, horeca en/of klanten.
Studeer je op MBO of HBO-niveau en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Zoek je een stageadres voor meerdere dagen per week en een periode van minimaal 20 weken? Stuur dan een bericht via Facebook, Twitter of een e-mail waarin je ons vertelt over je achtergrond en je motivatie aan taco@tbevents.nl. Wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen!

Aanvullende informatie

Ook wanneer je een leuke bijbaan zoekt voor af en toe mag je je aanmelden bij ons!

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door TB Events

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0314741741 031474**** Toon
Locatie
Terborg