Markant Outdoorcentrum

Braamt

Over Markant Outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum is ‘mensenwerk’! Wij werken met een enthousiast team van instructeurs die de belangrijkste taak hebben in de uitvoering van de programma’s. Op kantoor werken wij met een bevlogen team voor een goed lopende organisatie. En voor onderhoud & beheer van het 12ha terrein en alle (outdoor)materialen hebben wij een professionele aanpak. In restaurant Woodies zijn horecaprofessionals aan het werk waarmee onze organisatie compleet is.

Werken bij Markant

Waarom jij bij ons wilt werken? Om de simpele reden dat werken bij ons ontzettend LEUK is! Je hebt te maken met blije mensen die iets gaafs hebben geboekt waar ze zin in hebben. Of dit nu een bedrijfsuitje, familiedag, schoolkamp of kindervakantie is. Dit geeft je energie en een lach op je gezicht!

Wat verwachten wij

We willen een organisatie zijn die flexibel inspeelt op alle vragen van onze klanten. We werken vanuit de visie dat je je verantwoordelijk voelt voor de organisatie. Wij werken gastvrij en klantgericht met werknemers die hart voor de zaak hebben. Van instructeurs verwachten wij dat ze leergierig zijn en een, op zijn Achterhoeks gezegd, “anpakken” mentaliteit” hebben. Wij streven altijd naar een hecht team waar een open communicatie is. Je bent het visitekaartje voor de klant! Daarom is het belangrijk dat je met plezier werkt en dit uitstraalt.  

Als werknemer bij Markant Outdoorcentrum kom je te werken, of ga je stage lopen in een professionele werkomgeving in de outdoor- en recreatiesector.

  

Sfeerbeelden Markant Outdoorcentrum

Sector
Toerisme, recreatie en horeca
Telefoonnummer
0314 335 449 0314 335**** Toon
Locatie
Braamt