DAGO Autogroep

Doetinchem

Over DAGO Autogroep

Bedrijfsactiviteiten van DAGO Autogroep

DAGO autogroep houdt zich bezig met de verkoop en het onderhoud van personenauto’s en bedrijfswagens. Ook RegioLease en Autoschadebedrijf Siebelink in Doetinchem behoren tot de DAGO Autogroep. Onze doelstelling is om een derde van alle leaseauto’s te leveren in de Achterhoek en een aandeel van 20% van de gehele verkoop in de Achterhoek te hebben.

De merkenvoering voor sales en after sales bestaat uit: Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens, SEAT en Audi. Daarnaast zijn de vestigingen in Doetinchem en Duiven erkend servicepartner van Škoda. Door dit brede pakket aan diensten en merken zijn er veel verschillende soorten werknemers werkzaam, met ieder zo zijn eigen specialiteit. Zo zijn er leerling-automonteurs, maar ook ervaren 1e monteurs en Master Technicans, verkoopadviseurs, magazijnmedewerkers, werkplaatsreceptionisten en administratieve medewerkers in dienst.

Bedrijfscultuur bij DAGO Autogroep

DAGO Autogroep is trots op haar open sfeer binnen de bedrijven. De werknemers werken met veel plezier met de prachtige en solide automerken aan een optimale klanttevredenheid. Werknemers hebben volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Werknemers zijn altijd op de hoogte van nieuwste innovatieve ontwikkelingen van de merken waarvoor zij werken. DAGO Autogroep heeft veel ervaren, specialistische automonteurs in dienst. Hierdoor kan een de kennisoverdracht ook on-the-job plaatsvinden aan nieuwe, jonge werknemers.

Stage lopen, afstuderen of werken bij DAGO Autogroep

“Wij willen graag dat onze medewerkers een goede inzet hebben; houden van aanpakken! Ze moeten gemotiveerd zijn en het leuk vinden om bij ons te werken. De klant staat bij ons bovenaan!”Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door DAGO Autogroep

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
0314 201 332 0314 201**** Toon
Locatie
Doetinchem