NL Greenlabel

Megchelen

Over NL Greenlabel

Bedrijfsactiviteiten van NL Greenlabel

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf genaamd NL Greenlabel, gespecialiseerd in integrale gebiedsontwikkeling waarbij duurzaamheid meetbaar wordt gemaakt met duurzaamheidspaspoorten. Naast het paspoort voor gebieden hebben we paspoorten voor producten en materialen ontwikkeld. Onder de 170 partners zijn producenten, kwekers, professionals, NGO’s en kennispartners. NL Greenlabel adviseert en begeleidt groene projecten en helpt deze naar een hoger duurzaamheidsniveau. Daarnaast zorgen we voor innovaties in de groene sector en zijn er drie Green Deals waarin intensief met diverse ministeries wordt samengewerkt. NL Greenlabel is een initiatief van Nico Wissing en Lodewijk Hoekstra.

Bedrijfscultuur bij NL Greenlabel

Een leuke, inspirerend, enthousiast en deskundig team van 8 personen. We zijn een groeiend bedrijf waar volop ruimte is voor inbreng en zelfontwikkeling.

Stage lopen, afstuderen of werken bij NL Greenlabel

Enerzijds ben je een accountmanager die werk genereert voor NL Greenlabel door relaties op te bouwen en duurzame diensten te verkopen bij diverse B2B (markt) partijen, zoals gemeenten, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus etc. Anderzijds ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de projecten en ben je een procesmanager. Je zet de hoofdlijnen uit, je brengt het werk onder bij de flexibele schil rondom NL Greenlabel, je beoordeelt de gemaakte werken en je zorgt voor tijdige levering van het werk richting de opdrachtgever.

Aanvullende informatie

NL Greenlabel zoekt voortdurend naar nieuwe enthousiaste collega’s of stagiaires met hart voor de een gezonde en duurzame leefomgeving.

Help ons te bouwen aan een wereld waarbij de mens en de natuur in harmonie met elkaar zijn.

Bedrijfsvideo NL Greenlabel

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door NL Greenlabel

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
06 13146833 06 1314**** Toon
Locatie
Megchelen