REMONDIS Nederland B.V.

Lichtenvoorde

Over REMONDIS Nederland B.V.

Bedrijfsactiviteiten van REMONDIS

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Wereldwijd is REMONDIS actief in meer dan 34 landen in zowel Azië, Afrika, Australië als Europa. Over de gehele wereld maken meer dan 30 miljoen mensen gebruik van de diensten van de REMONDIS Groep.

REMONDIS Nederland is actief met afvalinzameling, afvalrecycling, gevaarlijk afval en waterbeheer. Waar nodig bundelen wij onze kennis, ervaring en middelen om tot het beste resultaat te komen voor onze klanten en het milieu.

Bedrijfscultuur bij REMONDIS

In Nederland werken meer dan 1200 mensen bij REMONDIS, verspreid over meer dan 30 vestigingen. Onze organisatie werkt decentraal waardoor we korte lijnen kennen en onze klanten altijd een vast aanspreekpunt hebben. REMONDIS Nederland is onder te verdelen in drie takken: REMONDIS Afval en Recycling voor de inzameling en verwerking van afval. Onze Smart Infra tak is vooral actief in het installeren en onderhouden van waterverwerkingsinstallaties, zoals die van afval-, hemel- en oppervlaktewater. Het onderdeel Gevaarlijk Afval specialiseert zich in het inzamelen en verwerken van gevaarlijkere afvalstoffen zoals accu’s, verfaval en bestrijdingsmiddelen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij REMONDIS

Elke functie bij REMONDIS is anders, maar binnen elke functie is het belangrijk om in grote lijnen affiniteit met duurzaamheid te hebben, te denken in oplossingen en intitiatief durven te nemen.

Aanvullende informatie

Met meer dan 30 vestigingen, 1200+ medewerkers en mooie ambities voor de toekomst zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wij kunnen jouw passie en inzet meer dan goed gebruiken, dus bekijk snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

www.werkenbijremondis.nl: REMONDIS Nederland B.V.

Bedrijfsvideo REMONDIS

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door REMONDIS Nederland B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
06 83491291 06 8349**** Toon
Locatie
Lichtenvoorde