Meurs BV

Lochem

Over Meurs BV

Bedrijfsactiviteiten van Meurs BV

Technisch Ingenieursbureau E. Meurs BV is een bedrijf met 35 medewerkers. Ons bedrijf is actief op de markt als totaal installateur voor de renovatie, onderhoud en bouw van nieuwe tankstations. Wij zijn gecertificeerd door Kiwa voor het installeren van benzine en LPG-installaties. Ook zijn wij bevoegd voor het ijken van de Nederlandse maten en gewichten. Wij hebben onze eigen service afdeling voor onderhoud.

Naast de installateur zijn wij ook fabrikanten van benzine en LPG-pompen. Deze dispensers zijn ontworpen en gemonteerd in onze fabriek in Lochem. Wij ontwerpen elektrische besturingssystemen specificaties van de klant en zijn leverancier van benzinestations automatisering en allerlei bijbehorende artikelen. Wij zijn de importeur voor Europa, Zuid-Afrika en de Benelux voor de meest belangrijke elementen voor onze dispensers, namelijk Tatsuno hydrauliek en Logitron elektronische tellers. Technisch Ingenieursbureau E. Meurs BV is actief op de buitenlandse markt. Vooral onze LPG-pompen worden meer en meer in het buitenland geëxporteerd. We zijn momenteel zaken doen in landen als Turkije, Noorwegen, China, Portugal en Frankrijk.

Bedrijfscultuur bij Meurs BV

Onze medewerkers zijn multi-inzetbaar. Wij ontwikkelen onze medewerkers zo zodat zij breed inzetbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat er onderling een goede werksfeer heerst. Medewerkers ondersteunen elkaar daar waar nodig. Je hebt veel afwisseling in jouw functie omdat je zowel in de productie omgeving als in de service omgeving aan de slag kan. Op kantoor hebben we een eigen R&D afdeling waarbij we producten voor klanten ontwikkelen en continue bezig zijn met innoveren. Onze technische kennis en innovatiekracht zorgt ervoor dat wij een aantrekkelijk bedrijf zijn waar je jezelf verder kan ontwikkelen.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Meurs BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
(+31) 573 - 257555 (+31) 573 - 25**** Toon
Locatie
Lochem