Basisnotarissen.nl

Doetinchem

Over Basisnotarissen.nl

Bedrijfsactiviteiten van Basisnotarissen.nl

Basisnotarissen.nl is een notariskantoor die diensten verleent op het gebied van onroerend goed, familierecht en ondernemingsrecht. Ons motto is: Degelijk, digitaal en goedkoop. Op deze manieren proberen wij ons te onderscheiden van de concurrentie.

Hoe kunnen wij deze kernpunten bewerkstelligen?
Doordat wij bijna alles digitaal proberen te doen, kunnen wij de kosten laag houden. Door onze prijscalculator die op internet staat weten onze klanten precies hoeveel ze kwijt zijn aan de dienst die wij voor hun kunnen gaan verzorgen. Wij richten ons alleen op basis notariële zaken. Dit zijn bijvoorbeeld zaken als de aankoop van een eerste huis, het opstellen van een samenlevingscontract, het opmaken van een testament en het oprichten van een eerste bedrijf.

Onze klanten kunnen eenvoudig op de website zien aan welke ‘’Basis’’ voorwaarden de aanvraag moet voldoen om het door ons te laten uitvoeren. Als deze zaken ingewikkelder in elkaar steken dan verwijzen wij onze klanten door naar van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Dit kunnen zaken zijn zoals het aanvragen van een tweede hypotheek of estate planning. Hiervoor zijn vaak specialisten nodig met meer ervaring. Basisnotarissen.nl is een onderdeel van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen.

Bedrijfscultuur bij Basisnotarissen.nl

Bij Basisnotarissen.nl heerst een informele bedrijfscultuur. Wij werken met een gezellige, jonge hechte groep werknemers. Ons kantoor is ingericht als een kantoortuin waardoor er veel onderling contact is. Bij ons zijn er ook vele doorgroeimogelijkheden. Zo kan het zijn dat een werknemer na enige ervaring op te hebben opgedaan en gespecialiseerd is in een bepaald vakgebied, hij of zij aan het werk gaat bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Ook zorgen wij ervoor dat ons personeel zich kan blijven bijscholen. Zo is iedere werknemer verplicht om tenminste 1 cursus per jaar te volgen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Basisnotarissen.nl

Een mogelijke nieuwe werknemer krijgt eerst een gesprek met onze personeelsfunctionaris. Mocht dit gesprek van beide kanten goed bevallen dan volgt er een assessment. Hier wordt de sollicitant getest op zijn of haar algemene kennis die aanwezig moet zijn om goed te kunnen functioneren. Op onze website staat per vacature ook een functieomschrijving.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Basisnotarissen.nl

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
0314-626190 0314-62**** Toon
Locatie
Doetinchem