Astrum Automotive (Wensink)

Doetinchem

Over Astrum Automotive (Wensink)

Bedrijfsactiviteiten van Astrum Automative (Wensink)

Astrum Automotive is de overkoepelende holding van Wensink en Mundus Automotive. Wensink is een van de grootste Mercedes-Benz dealers van Nederland en heeft haar afzetgebied in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Het bedrijf is oorspronkelijk begonnen met 5 vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Zutphen en Zwolle en heeft zich als een olievlek uitgebreid in de regio.

Met in totaal 25 vestigingen kun je ons van Nijmegen tot in het hoge noorden tegenkomen. Wensink is naast Mercedes-Benz dealer ook officeel dealer van smart en Alfa Romeo. De andere tak van Astrum Automotive, Mundus Automotive is officieel merkdealer van Ford en heeft 7 vestigingen in het gebied van Zwolle tot en met Nijmegen, De Wensink filosofie is in 2 woorden samen te vatten: Zorgeloos rijden. Klanttevredenheid staat dan ook centraal bij ons, zowel in de verkoop als in de after-sales. Dankzij deze hoge klanttevredenheid hebben wij een erg trouwe klantengroep.

Zorgeloos rijden vertaalt zich voor ons in allerlei aanvullende diensten als verzekeren, leasen en onderhoudscontracten. We hebben 3 verschillende soorten contracten: brons, zilver en goud. Hoe werkt dit? Klanten betalen per gereden kilometer minimaal 1 cent. Op deze manier financieren zij automatisch bijvoorbeeld reparaties en ouderhoudswerkzaamheden. Op den duur is de klant in de meeste gevallen goedkoper uit, plus dat de klant niet opeens grote, onverwachte uitgaven hoeft te financieren.

De vestiging in Doetinchem heeft alleen Mercedes-Benz in haar showroom staan. Het aanbod van Mercedes is erg groot. Van A-klasse tot S-klasse, van bedrijfswagens tot trucks en van nieuw tot gebruikt! Naast de showroom bevinden zich in Doetinchem ook een werkplaats en een magazijn. Daarnaast bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Bij ons in de showroom zijn vaak speciale, net uitgekomen modellen te vinden! Zo hebben wij begin 2011 de nieuwe Mercedes SLS AMG in de showroom staan! Als werknemer (bv. monteur) kom je in aanraking met deze en andere nieuwe modellen en kan het voorkomen dat je hier zelf een stuk in (mag) rijden!

Bedrijfscultuur bij Astrum Automotive (Wensink)

Werken bij Wensink is werken in een informele, open werksfeer. Er wordt wel verwacht dat je, je als werknemer zijnde hard inzet, maar dit wordt dan ook beloond. Wij stimuleren de ontwikkeling van ons personeel! Zo bieden wij verkooptrainingen aan en ook de monteurs doen veel aan bijscholing. Om de ontwikkelingen te volgen in de autobranche is dit ook nodig. Ons personeel moet de meest actuele kennis hebben van de technieken en modellen om klanten goed te kunnen voorlichten.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Astrum Automotive (Wensink)

Uiteraard moet een werknemer gemotiveerd zijn en affiniteit hebben met auto’s Vaak hebben onze verkoopwerknemers een IVA of vergelijkbare opleiding. Echter is een specifieke auto-opleiding is niet in alle functies een vereiste.Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Astrum Automotive (Wensink)

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
0314-399799 0314-39**** Toon
Locatie
Doetinchem