Altop Kunststoftechniek

Beek

Over Altop Kunststoftechniek

Bedrijfsactiviteiten van Altop Kunststoftechniek

Met ruim vijftien jaar ervaring is Altop Kunststoftechniek expert op het gebied van kunststof apparatenbouw, leidingsystemen, chemieopslag en -doseerinstallaties. Met onze inventieve engineers, goed uitgeruste productiewerkplaats en montage realiseren we zowel seriematige producten als totaaloplossingen.

Bedrijfscultuur bij Altop Kunststoftechniek

Altop Kunststoftechniek heeft een relatief jong team. Het is een platte organisatie en er heerst een informele sfeer, zowel in de uitvoering als op het kantoor. Bij Altop vinden we het belangrijk om te blijven groeien door slimmer te werken. Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid en vrijheid om dat te realiseren. Een proactieve houding en laten zien dat je wilt leren wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Werken bij Altop Kunststoftechniek

Onze werknemers zijn leergierig en proactief. Daarbij zijn ze niet bang om iets verkeerd te doen, maar gebruiken zij die ervaring om steeds beter en slimmer te werken. Onze medewerkers voelen zich betrokken en verantwoordelijk voor hun werk en afdeling en werken graag in teamverband. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarbij van groot belang.

Sfeerbeelden van Altop Kunststoftechniek B.V.

Bedrijfsvideo Altop Kunststoftechniek

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Altop Kunststoftechniek

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0316 820020 0316 82**** Toon
Locatie
Beek