Van Raam

Varsseveld

Over Van Raam

Bedrijfsactiviteiten bij Van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Dit zijn individuele- en meerpersoons fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, transportfietsen, loophulpen en lage instapfietsen oftewel comfortfietsen.

Van Raam produceert al bijna 110 jaar fietsen en al meer dan 35 jaar met de focus op aangepaste fietsen. Er wordt niets op voorraad geproduceerd en elke fiets wordt uniek gefabriceerd. Met ongeveer 230 werknemers maken we Nederlandse kwaliteitsfietsen voor volwassenen en kinderen met een beperking die op zoek zijn naar meer veiligheid en stabiliteit tijdens het fietsen.

De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld in één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. In ons moderne bedrijf hanteren we een innovatief bedrijfsbeleid en maken we gebruik van innovatieve en moderne technieken. Lees meer over ons op onze website www.vanraam.com

Bedrijfscultuur bij Van Raam

Ten slotte wil jij werken aan de mobiliteit van je medemens? En gun je ook iedereen het gevoel van de wind door de haren? Wacht dan niet langer en solliciteer bij ’s werelds grootste fabrikant van aangepaste fietsen.

Bij Van Raam zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe talenten. En we zijn een zeer innovatief bedrijf met een sociaal karakter en een leuke werksfeer.

Bedrijfsvideo Van Raam

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Van Raam

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0315-257370 0315-25**** Toon
Locatie
Varsseveld