Productiemedewerkers

Als productiemedewerker zorg jij er samen met je collega’s voor dat modulair bouwen in hout ook seriematig mogelijk is. In de productie doen we verschillende werkzaamheden, bijvoorbeeld het monteren van vloer- en plafondelementen, gevelafwerking, maar ook het isoleren van de modules. Installatiewerk? Dat doen we ook! Zoals het aanbrengen van riolering, waterleidingen en elektra. Samen kunnen we kijken wat het meest passend is.

Wat wij bieden

  • Lef, Trots, Samen, Puur. Deze waarden staan onder meer voor; ambitieus, proactief en gepassioneerd werken, duurzaamheid en hoge kwaliteit.
  • Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een pensioenregeling is aanwezig conform Cao Timmerindustrie
  • geWOONhout is onderdeel van TBI. Dat betekent dat je naast de arbeidsvoorwaarden van geWOONhout ook gebruik kunt maken van een aantal voordelen die de holding biedt:
    • Opleidingsmogelijkheden binnen TBI Acdmy (uiteraard zijn opleidingsmogelijkheden buiten de organisatie ook bespreekbaar.
    • Als je bij geWOONhout komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Meer informatie vind je hier / op www.tbi.nl/studiefonds

Vaardigheden

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt enige ervaring in een productieomgeving (ervaring in houtbouw, timmerindustrie of installatietechniek is een pré).
  • Je hebt een passie voor hout
  • Je werkt nauwkeurig en bent gericht op veiligheid
  • Je bent in staat om productie-informatie juist te interpreteren

Geen relevante werkervaring of diploma’s? Ben je enthousiast en gedreven? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren!

Waar kom je te werken?
Als productiemedewerker bij geWOONhout werk jij vanuit de moderne productiehal in Wehl, aan de A18 (omgeving Doetinchem). De kantoren zijn opgebouwd uit de modules, waardoor je midden in het product zit. De sfeer is informeel en de medewerkers zijn trots om te werken aan een betere toekomst. Wij maken ambities waar in plaats van erover te praten!

geWOONhout is koploper in duurzaam en circulair bouwen en produceert doordachte houten woningen, opgebouwd uit modules. De woningen slaan CO2 op en zijn daarmee een duurzame keuze voor een betere wereld. De variatie is groot: van kleine studiowoningen, tot grote rijwoningen en appartementen. Het is een innovatief, remontabel bouwsysteem in hout, dat opschaalbaar is naar industrieel niveau om grote aantallen te kunnen produceren. Zo maakt geWOONhout wonen voor een brede doelgroep haalbaar én betaalbaar.

INTERESSE?

Solliciteer dan direct via d.bulsink@gewoonhout.nl. Liever eerst even bellen? Neem dan contact op met Dennis via 06-83496133

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Opleidingsniveau
Anders, MBO
Dienstverband
Fulltime baan
geWOONhout
Bekijk profiel
Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
06 23555818 06 2355**** Toon
Locatie
Wehl