Welgro

Groenlo

Over Welgro

Bedrijfsactiviteiten van Welgro

“Welgro fabriceert al tientallen jaren bulkwagens voor veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige vulstoffen. Jaarlijks gaan er zo’n 120 bulkwagens naar klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In Azië worden onze bulkwagens in licentie gebouwd. Op het 30.000 m2 grote bedrijfsterrein in Groenlo zijn nieuwe bedrijfshallen gebouwd en kantoren uitgebreid. Het geheel voldoet aan de laatste eisen met betrekking tot milieu- en Arbowetgeving.

Welgro produceert in eigen huis. We verzorgen het gehele traject: van het ontwerp op de CAD-afdeling tot en met het spuiten, het aanbrengen van logo’s en de aftersales. Welgro staat voor maatwerk; specifieke klantenwensen maken elke opdracht uniek. Wensen op het gebied van laadvermogen, loscapaciteit, actieradius en wendbaarheid zijn allemaal aspecten waar wij rekening mee houden. Veel ontwerpen zijn gepatenteerd.”

Bedrijfscultuur bij Welgro

De naam Welgro staat voor een gezond bedrijf met ruim 125 medewerkers, dat een reputatie heeft opgebouwd in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kwaliteiten waarderen wij ook in onze medewerkers. Onze medewerkers vormen samen een hecht team, waar vakmanschap, collegialiteit en verantwoordelijkheid voorop staan. Onze organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur met directe en snelle communicatielijnen.

Wij bieden een stimulerende en plezierige werkomgeving en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard horen daarbij uitstekende toekomstperspectieven en een afwisselende baan onder goede arbeidsomstandigheden. Evenals een salaris, dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie. Welgro biedt haar medewerkers een marktconform pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Welgro

Welgro is op zoek naar gedreven en resultaatgerichte medewerkers. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en wordt blij van techniek en het bouwen aan kwaliteitsproduct. Je kunt zelfstandig werken en bent een doorzetter. En je past goed bij ons als je een nuchtere ‘Achterhoekse’ mentaliteit hebt.

Wij bieden een stimulerende en plezierige werkomgeving en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Uiteraard horen daarbij uitstekende toekomstperspectieven en een afwisselende baan onder goede arbeidsomstandigheden. Evenals een salaris, dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie. Welgro biedt haar medewerkers een marktconform pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
0544- 461572 0544- 46**** Toon
Locatie
Groenlo