Terborgse Wijncentrale

Terborg

Over Terborgse Wijncentrale

Bedrijfsactiviteiten van Terborgse Wijncentrale

Terborgse Wijncentrale is een groothandel in wijnen, dranken en leverancier van kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en alle mogelijke benodigdheden voor een geslaagd feest.

Wij denken graag met de klant mee om ieder feest tot een succes te maken. En daar komt vaak meer bij kijken dan alleen gasten voorzien van een hapje en een drankje. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ons goed inleven in individuele wensen, ideeën en voorkeuren.

De Terborgse Wijncentrale onderscheidt zich onder meer door persoonlijke aandacht, uitstekende service en een groot en breed assortiment aan bieren, fris, wijnen en gedestilleerde dranken. In speciale wensen kan bovendien snel worden voorzien. Dankzij korte lijnen en direct persoonlijk contact wordt iedere klant op zijn of haar wenken ‘bediend’.

Met 3500 vierkante meter opslag voor de drankenhandel en nog eens 1700 vierkante meter voor de eindejaarsgeschenken, leveren wij al meer dan 25 jaar haar klanten op korte termijn een totaalassortiment. Wij verzorgen voor horecazaken het hele drankenconcept, maar richten ons ook op kerstpakketten, eindejaarsartikelen en drankpakketten als relatiegeschenk.

Bedrijfscultuur bij Terborgse Wijncentrale

Als horecaondernemer wilt u zich kunnen richten op uw gasten. aan gedoe heeft u geen behoefte. De Terborgse Wijncentrale is zich hier van bewust en heeft zijn logistieke proces zo ingericht dat u uw werkzaamheden probleemloos kunt uitoefenen. Wij hebben ons eigen wagenpark. Zo kunnen we garanderen dat uw bestellingen keurig op tijd worden afgeleverd. Dit gebeurt op vaste bezorgdagen, maar als zich een noodsituatie voordoet, kunt u ons vanzelfsprekend altijd bellen. Onze chauffeurs zetten uw producten netjes op hun plek, zodat u er niet naar om hoeft te kijken.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Terborgse Wijncentrale

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Telefoonnummer
0315-323736 0315-32**** Toon
Locatie
Terborg