JAWS B.V.

Terborg

Over JAWS B.V.

Bedrijfsactiviteiten van JAWS B.V.

Als technisch intermediair is JAWS de partner voor opdrachtgevers en werkzoekenden in de machinebouw en maakindustrie. Daarnaast maken wij onder andere de match in de logistiek, bouw en zakelijke dienstverlening.

Onze gespecialiseerde teams bemiddelen werkzoekenden op alle niveaus binnen een organisatie. De accountmanagers weten wat er speelt in de markt, hierdoor hebben wij ons klanten- en kandidatenbestand fors kunnen uitbreiden in diverse regio’s van Nederland.

Naast Werving & Selectie, Uitzenden, Detacheren en Payroll, bieden wij ook de diensten HR Advies & Operations en Stagebemiddeling aan. Tevens bieden wij diverse om- en bijscholingstrajecten aan onder de naam Gemaakt voor de Techniek. Daarnaast richten wij ons met JAWS International op de werving van internationaal technisch talent dat zich duurzaam in Nederland wil vestigen. Met ons ruime aanbod van diensten zijn wij in staat om voor alle vragen een passende oplossing te bieden.

De kracht van JAWS is dat wij ons verdiepen in onze opdrachtgevers en de kandidaten écht kennen, zo zorgen we dat het juiste personeel op de juiste plek terecht komt.

Bedrijfsvideo JAWS B.V.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door JAWS B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
0315339200 031533**** Toon
Locatie
Terborg