Ter Beke

Borculo

Over Ter Beke

Bedrijfsactiviteiten van Ter Beke

In Nederland is Ter Beke marktleider op het gebied van service slicing, verpakken en logistiek van het volledige assortiment vleeswaren dat bestemd is voor de retail en groothandels in Nederland. De slicing activiteiten vinden plaats op onze locaties in Wijchen, Ridderkerk en Aalsmeer. De locatie in Borculo is één van de bekendste producenten van fijne vleeswaren en authentieke verse knak- en rookworsten. In Almelo werken collega’s ondersteunend aan de vier fabrieken. Wij willen voorop blijven lopen in duurzaamheid, innovatie en groei waarbij we investeren voor onze klanten.

Bedrijfscultuur bij Ter Beke

Als Ter Beke hebben we een ambitie. Wij willen een High Performance organisatie realiseren. We geloven daarbij in resultaatgerichtheid, betrokkenheid en vertrouwen. Wij onderschrijven het belang van ontwikkelen. Het zorgt voor nieuwe perspectieven, verhoging van kennis én kunde en vaak leidt het tot een hogere betrokkenheid.

Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie. Bij Ter Beke heerst een open en informele bedrijfscultuur, zijn we trots op wat we doen, delen we successen en werken we graag samen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Ter Beke

“Vanaf het moment dat je binnenstapt voel je je meteen welkom. Je kunt altijd terecht als je vragen hebt. Iedereen helpt je graag verder en doet dit dan ook met enthousiasme. Van persoonlijk tot professioneel niveau, je leert het allemaal bij Ter Beke!” Sanne van der Linden, Student HAN HRM, juli 2022

Aanvullende informatie

We hebben volop carrieremogelijkheden, voor Young Professionals en ervaren “Foodies”! Zowel voor stage- als afstudeeropdrachten op het gebied van QA, Production, Engineering & Sales. Kijk voor actuele vacatures op www.werkenbijterbeke.nl

Bedrijfsvideo Ter Beke

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Ter Beke

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Telefoonnummer
+31 882 009 777 +31 882 009**** Toon
Locatie
Borculo