Semso

Lichtenvoorde

Over Semso

Bedrijfsactiviteiten van Semso

Wij zijn Semso uit Lichtenvoorde en realiseren innovatieve software-integraties die de werkdag van onze klanten versoepelt. De ontwikkelde middleware koppelt verschillende softwarepakketten aan elkaar en zorgt er voor dat alle data overal up-to-date is. Dit scheelt onze klanten tijd, geld, fouten en ergernis.

Bedrijfscultuur bij Semso

We pakken elk project aan volgens onze vaste werkwijze, waarin heldere communicatie op vaste momenten centraal staat. Hierdoor ontstaat er een hechte samenwerking, waarin de klant het gehele project de controle heeft, kwaliteit gewaarborgd blijft en de kosten beheersbaar.

Om bij te blijven met actuele ontwikkelingen organiseren wij maandelijks een interne innovatiedag. Op deze dag gaan we met het gehele team aan de slag met nieuwe technieken of concepten. We kiezen een onderwerp uit en proberen binnen een dag een proof-of-concept af te ronden. Hierdoor ontdekken we als bedrijf nieuwe mogelijkheden én kunnen we jou naast onze mooie projecten een zeer innovatieve werkomgeving bieden.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Semso

Wij zijn op zoek naar medewerkers met een gezonde dosis humor en die niet bang zijn om hun mening te uiten. Je bent leergierig, nieuwsgierig en een gezellige meedenker.

Bedrijfsvideo Semso

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Semso

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
0544745060 054474**** Toon
Locatie
Lichtenvoorde