Kremer

's-Heerenberg

Over Kremer

Bedrijfsactiviteiten van Kremer

Kremer is een technisch, innovatief familiebedrijf met meer dan 180 vaste medewerkers. Onze vestiging in ’s-Heerenberg heeft alle disciplines onder één dak: van elektrotechniek en industriële automatisering tot ICT. Onze kracht? Wij zijn deskundig in nagenoeg alle mogelijk denkbare technieken.

Bij Kremer krijg je de kans om van je passie je werk te maken: ontdekken wat jíj leuk vindt in verschillende takken van de techniek, mét toekomstperspectief. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om je te door te ontwikkelen door middel van cursussen, trainingen en opleidingen binnen onze Kremer Academy!

Check onze vacatures op https://www.kremer.nl/werken/vacatures/

Bedrijfscultuur bij Kremer

Werken bij Kremer betekent werken met passie voor techniek binnen een organisatie die al meer dan 56 jaar bestaat. Ondanks dat Kremer de afgelopen jaren flink gegroeid is, is het familiebedrijf een platte organisatie: er hangt er een informele sfeer en er zijn korte lijnen. De passie die alle werknemers met zich mee dragen, maakt het mogelijk om onze visie na te streven: het werken en leven aangenamer maken door middel van onze technische oplossingen.

De werkzaamheden bij Kremer zijn onderverdeeld in vijf divisies:
– Installatietechniek
– ICT & Telecom
– Industriële Automatisering
– Duurzame Technieken
– Service & Onderhoud

De elektrotechnische projecten worden uitgevoerd op verschillende bestemmingen in de Benelux, de projecten van industriële automatisering zijn wereldwijd verspreid. Door deze diversiteit hoef je je bij Kremer nooit te vervelen!

Onze medewerkers zijn erg belangrijk voor ons. Daarom investeren we in onze medewerkers en luisteren we altijd naar jouw wensen en zijn er volop mogelijkheden om jouw werk zo goed mogelijk in te richten, door te groeien en je te ontwikkelen. Daarnaast vinden wij een fijne werksfeer belangrijk en houden wij van gezelligheid. Wij organiseren jaarlijkse barbecues, kerstborrels en talloze andere teamuitjes. Daarnaast brengt het KremerFIT team ook vitaliteit zowel binnen als buiten naar de werkvloer en biedt een vitaliteitsprogramma aan.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Kremer

Kremer is altijd op zoek naar nieuwe talenten! Naast toppers voor bijbanen en vaste functies hebben wij ook geregeld plek voor enthousiaste stagiaires die willen meewerken, afstuderen of BOL/BBL volgen.

Het profiel van iedere medewerker sluit aan op onze kernwaarden:
Passie
Aandacht
Samen
Solide
Innovatief
Eerlijk

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je leergierig bent en samen met ons de projecten tot een groot succes wilt maken!

Ben jij enthousiast geworden door deze informatie en heb je interesse in het werken en/of stagelopen voor Kremer? Of wil je meer weten en eens een kijkje komen nemen? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact op met Yvette Küper via 31 (0) 6 53698442 of 0314 662 445 of stuur een e-mail naar werken@kremer.nl.

Aanvullende informatie

https://www.kremer.nl/

Bedrijfsvideo Kremer

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Kremer

Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
06-53698442 06-5369**** Toon
Locatie
's-Heerenberg