Harbers ICT BV

Lichtenvoorde

Over Harbers ICT BV

Bedrijfsactiviteiten van Harbers ICT BV

Bij Harbers ICT werken wij dagelijks aan nieuwe uitdagingen. Vanaf kantoor, tussen de code of in de Cloud: onze engineers zetten zich continu in voor de (online) successen van klanten! Wij bieden innovatieve oplossingen op het gebied van Hosting, Public- en Private cloudoplossingen, Beheerdiensten voor het MKB en Security & Privacy.

Ons team gaat regelmatig op verrassende en uitdagende uitjes waarmee we de denk- en teamwork skills van onze engineers verbeteren en een hoop plezier hebben. Alleen door goede samenwerking en communicatie ontsnapt een team als eerste uit een Escape Room: Vindt jouw team dé oplossing tussen alle data en kraken jullie als eerste de code? Skills die in je werk bij Harbers ICT goed van pas kunnen komen!

Spreekt bovenstaande jou aan? Houd jij wel van een technische uitdaging? Ontdek dan onze vacatures op: https://www.harbersict.nl/vacatures.aspx

Bedrijfscultuur bij Harbers ICT

Werken bij Harbers ICT betekent werken in een jong en informeel team met een Achterhoekse mentaliteit. In de basis bestaat ons team uit all-round engineers en heeft iedere medewerker zo zijn eigen specialisatie. Wij luisteren naar de wensen van onze medewerkers en bieden uitstekende doorgroeimogelijkheden en het volgen van trainingen en cursus om vaardigheden te verbeteren.

Bekijk hier onze vacatures: https://www.harbersict.nl/vacatures.aspx

Aanvullende informatie

Harbers ICT is in 1999 opgericht door Emiel Harbers, vanuit zijn passie voor techniek. Nu, 20 jaar later wordt deze passie gedeeld met een enthousiast en gedreven team van 20 medewerkers.

Vanuit Lichtenvoorde, de Achterhoek zijn wij er voor organisaties die willen groeien. Door strategisch mee te denken zorgen wij dat de ICT-omgeving professionaliseert, moderniseert en meegroeit zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid en veiligheid. Wij leveren beheer, onderhoud en support op onze Hosting, Public- en Private cloudoplossingen. Voor diverse softwareleveranciers voeren wij al jaren installaties en updates uit. Met DevOps en de beste technische adviezen gaan samen voor online successen! Wij ondersteunen onze klanten 24/7 met onze eigen servicedesk.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Harbers ICT BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
ICT / IT
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0544-200001 0544-20**** Toon
Locatie
Lichtenvoorde