Rensa Family

Doetinchem

Over Rensa Family

Bedrijfsactiviteiten van Rensa Family

Rensa verwarming en ventilatie werd ruim 65 jaar geleden opgericht door Evert Heijink en is uitgegroeid tot een begrip in de installatiebranche. Kleinzoon Erik Heijink breidde het familiebedrijf internationaal uit met aanvullende specialistische bedrijven, waardoor deze bedrijven samen Rensa Family vormen. Inmiddels is de vierde generatie Heijink werkzaam binnen het familiebedrijf en wordt een rijke schare van producten en diensten aangeboden aan de internationale markt. De logistiek, het hart van de organisatie, wordt nog altijd verzorgd vanuit De Achterhoek.

Samen voor succes en groei
Samenwerken met specialisten uit de Rensa Family betekent samenwerken met betrokken vakmensen, die de projecten van klanten beschouwen als hun eigen projecten. Zo komen we samen telkens tot slimme, duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar de installatiebranche mee te maken heeft. Onze kennis en innovatiekracht zetten we dagelijks in om onze klanten een voorsprong te geven.

Bouw met Rensa Family aan jóuw toekomst
De Rensa Family daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Of je nou magazijnmedewerker bent of directeur, je werkt omdat je het leuk vindt om samen met je collega’s een prestatie neer te zetten waar je trots op bent. Binnen de Rensa Family krijg je het vertrouwen en de ruimte om te excelleren in jouw vakgebied. Daarbij leren wij van jou en jij van ons en komen we steeds een stapje verder. Samen op weg naar een duurzame toekomst. Dát is de familiegedachte!

Kijk op werkenbijrensafamily.nl voor al onze vacatures!

Bedrijfscultuur bij Rensa Family

Rensa Family is een groep van technische groothandels. Saai? Integendeel! Rensa Family heeft echt iets te bieden. Wij inspireren elkaar en onze klanten met innovatieve en duurzame oplossingen, overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. Binnen de Rensa Family heerst een open cultuur vol energie en waardering voor elkaar. Wij zijn een succesvol en modern bedrijf met een goede en informele sfeer en een sterk imago in de markt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op www.werkenbijrensafamily.nl voor al onze vacatures!

Ontwikkeling en doorgroei
De kwaliteit van onze medewerkers bepaalt de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk blijft ontwikkelen. We hebben een studieregeling die het mogelijk maakt om diverse relevante opleidingen en trainingen te volgen.

Samen Vitaal
Jouw gezondheid is een groot goed. Daarom investeren wij graag in de gezondheid van onze medewerkers, onder meer door in de werkomgeving zorg te dragen voor goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast stimuleren wij jou met SamenVitaal, om keuzes te maken die een gezonde levensstijl bevorderen. Aan de hand van informatiebladen, activiteiten en workshops krijg je informatie over de thema’s voeding, bewegen en mentaal fit, zodat deze kunnen bijdragen aan jouw vitaliteit en die van collega’s. In de afgelopen jaren zijn er onder andere workshops en trainingen over mindfulness, stress op de werkvloer en draagkracht georganiseerd. Ook bieden we voorlichting over gezonde voeding en
individuele begeleiding bij doelen. Daarnaast neemt Rensa Family vaak deel aan sportactiviteiten, zoals
hardloop-en volleybaltoernooien, wielrennen en zwemmen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Rensa Family

Wat heeft Rensa Family jou te bieden?
Wij vinden het erg belangrijk dat jij je vanaf dag één thuis voelt bij Rensa Family. Dit hangt natuurlijk van een aantal zaken af. Zoals bijvoorbeeld: de mensgerichte bedrijfscultuur, de inhoud van de werkzaamheden, een goede werksfeer, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, tevreden klanten en natuurlijk je eigen inbreng. Ook de arbeidsvoorwaarden spelen daarbij een belangrijke rol. Bij Rensa Family kun jij o.a. rekenen op:
• Een goed salaris inclusief een target -en bonusregeling.
• Goede pensioensregeling.
• Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei.
• Goede arbeidsomstandigheden voor een gezonde werkomgeving.
• Leuke uitjes en activiteiten vanuit de personeelsvereniging.

Personeelsvereniging
Om de onderlinge betrokkenheid en de werksfeer verder te verhogen heeft Rensa Family een actieve personeelsvereniging die tal van activiteiten organiseert. Daarnaast krijgt iedere afdeling jaarlijks een afdelingsbudget voor een activiteit naar keuze. Dit versterkt de teambuilding en collegialiteit.

Kortom, wij streven ernaar een goed werkgever te zijn, waarbij jij je als medewerker thuis voelt en waar je wordt gestimuleerd en gemotiveerd in je persoonlijke ontwikkeling.

Kijk op werkenbijrensafamily.nl voor al onze vacatures!

Bedrijfsvideo Rensa

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Rensa Family

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
+31 314 35 05 05 +31 314 35 0**** Toon
Locatie
Doetinchem