Stichting Pak An

Hengelo (Gld.)

Over Stichting Pak An

Bedrijfsactiviteiten van Stichting Pak An

Bij Stichting Pak An is het doel is om ideeën die bijdragen aan de toekomst van de Achterhoek te ondersteunen. Vooral ideeën van en voor jongeren. Goede ideeën kunnen door iedereen in Nederland worden ingediend, zolang de resultaten maar ten goede komen aan de Achterhoek. Ideeën die gehonoreerd worden krijgen persoonlijke coaching bij de realisatie en eventueel een financiële bijdrage. De financiële bijdrage mag terugbetaald worden aan de stichting, zodat daarmee weer anderen geholpen kunnen worden, maar dit is geen verplichting.

Hiermee willen we aantonen dat de Achterhoek net zoveel toekomst heeft, zo niet meer, als stedelijke regio’s, zolang jongeren kansen zien samen de schouders eronder zetten.

Bedrijfscultuur bij Stichting Pak An

De stichting heeft een innovatief en experimenteel karakter. Steun is veelal lastig te verkrijgen, banken en andere formele instanties vereisen financieel en inhoudelijk onderbouwde plannen. Deze stichting kent weinig tot geen kleine letters en heeft een enorm bereik. We katalyseren mooie plannen, gebaseerd op de inhoud. Experimenteel is de werkwijze: je hoeft niet terug te betalen, maar dat mag wel.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Stichting Pak An

Alle coaches bij Pak An zijn vakspecialisten, ervaren ondernemers of slimme generalisten die het leuk vinden om anderen vooruit te helpen. Zelf heb je de nodige ervaring en zie je het als een mogelijkheid om iets voor een ander te betekenen door dit te delen. Je wordt er blij van om anderen te zien groeien en stralen. Pak An zoekt coaches. Dit betekent dus niet dat je uitvoerend aan de slag gaat, maar dat je scherpe vragen stelt, spiegelt, eerlijke feedback geeft (ook als dit niet direct ‘leuk’ is), meedenkt, kennis en/of netwerk deelt. Je bent als coach nooit verantwoordelijk voor resultaat of gevolgen. Dat is de initiatiefnemer zelf. Jij inspireert en adviseert.

Aanvullende informatie

Wil je bijdragen, op welke wijze dan ook, neem dan contact op met Willy, Prisca en Linda via info@anpakken.nl

Bedrijfsvideo Stichting Pak An

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Stichting Pak An

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Locatie
Hengelo (Gld.)