Wijkamp Werkt

Hengelo (Gld.)

Over Wijkamp Werkt

Bedrijfsactiviteiten van Wijkamp Werkt

Wijkamp Werkt is dé specialist van Gelderland en Overijssel in het werven en selecteren van professionals in het midden en hogere segment.

MET 15 JAAR ERVARING EN TOPSPORTMENTALITEIT WEET TALENTSCOUT EDWARD ALS GEEN ANDER ORGANISATIES EN MENSEN MET ELKAAR TE VERBINDEN.

Wil je een nieuwe transfer maken? Om te bepalen waar je nou echt naar op zoek bent, is het essentieel om te achterhalen welke competenties en ambities jij bezit. Ik ga op zoek naar dé persoon achter het curriculum vitae !

Bedrijfscultuur bij Wijkamp Werkt

Ik kan jou introduceren binnen het grote opgebouwde netwerk. Naast het vinden van een passende functie, kijk en zoek ik vooral naar bedrijven waar jij je prettig voelt en goed uit de verf komt. Je wordt daarbij zo goed mogelijk geïnformeerd over interessante bedrijven, de cultuur die er heerst, de mensen die er werken en de werkwijze. Kan jij je hierin vinden, dan wordt er een kennismaking afgestemd.

Ik stuur je niet zomaar naar een nieuwe club, daar gaat een goede voorbereiding aan vooraf. Deze voorbereiding geldt niet alleen voor het eerste gesprek, maar ook tijdens de gehele procedure. Zelfs daarna blijf ik je coachen en ben ik jouw sparring partner.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Wijkamp Werkt

Ben je ambitieus, gedreven, gemotiveerd en gericht op persoonlijke groei? Dan moet je bij Wijkamp Werkt zijn. Onze talentscout Edward heeft dezelfde genoemde competenties en weet als geen ander de juiste match te maken !

Aanvullende informatie

Kijk op www.wijkampwerkt.nl voor de transfers !

Bedrijfsvideo Wijkamp Werkt

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Wijkamp Werkt

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
06 10 33 96 51 06 10 33 9**** Toon
Locatie
Hengelo (Gld.)