Slagerij Bles

Doetinchem

Over Slagerij Bles

Bedrijfsactiviteiten van Slagerij Bles

Onze core business is het slachterij gebeuren en de verkoop van deze producten. Ook slachten wij voor collega slagers. Wij trachten ernaar om te werken met de beste producten die er te vinden zijn in de regio. Het werken met deze kwaliteitsproducten is een uitdaging op zich! Een grote afnemer van ons is Stichting Fatima, gevestigd in Nieuw- Wehl. Daarnaast verzorgen wij ook catering. Tevens zijn in onze winkels verschillende soorten kant en klaar maaltijden te koop die wij geheel zelf maken. Rond juli/augustus openen wij een nieuw filiaal in Doetinchem (dr. Bardetplaats) waar we ook broodjes gaan serveren aan onze klanten

Bedrijfscultuur bij Slagerij Bles

Werken bij slagerij Bles, is werken in een platte organisatie. Al onze medewerkers zitten op 1 lijn en iedereen is open naar elkaar toe. Al onze medewerkers kunnen zich ontwikkelen binnen ons bedrijf. Als iemand de wil heeft om mee te werken zijn er vele mogelijkheden. Iemand die bij ons begint als afwashulp kan door zich goed in te zetten door ontwikkelen tot bijvoorbeeld winkelpersoneel. Quote werknemer: ” Werken bij slagerij Bles is super gezellig! Er heerst een zeer open werksfeer waarin we alles met elkaar kunnen bespreken”

Stage lopen, afstuderen of werken bij Slagerij Bles

Wij willen graag dat onze medewerkers open, eerlijk en oprecht zijn en de wil hebben om mee te werken. Samen zijn we verantwoordelijk voor het leveren van. Ervaring is geen vereiste, bij ons valt genoeg te leren!
Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Slagerij Bles

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0314-681464 0314-68**** Toon
Locatie
Doetinchem