Sité Woondiensten

Doetinchem

Over Sité Woondiensten

Bedrijfsactiviteiten van Sité Woondiensten

Missie: waar wij voor staan Sité biedt geschikte en betaalbare woningen aan huishoudens in de gemeenten Bronckhorst en Doetinchem. Daarbij zetten wij ons extra in voor huishoudens die door financiële beperkingen of een zorgvraag geen passende woning kunnen vinden in ons werkgebied. Vanuit het besef dat wonen meer is dan een dak boven je hoofd, maken wij ons samen met bewoners en maatschappelijke partners sterk voor leefbare wijken en dorpen waar mensen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen.

Vanuit onze basistaak wonen voelen wij ons medeverantwoordelijk voor bredere maatschappelijke opgaven in de regio. Visie: waar wij voor gaan. Wij gaan voor mensen, vooral voor die mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Ook gaan we voor een betaalbaar en gevarieerd woningaanbod in leefbare buurten waar mensen zich thuis voelen. Wij gaan voor een beleid waarin de stem van onze klanten en stakeholders doorklinkt. Wij kijken over de grenzen van ons werkgebied heen. Daarnaast leveren we een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van een mooie, gezonde en leefbare Achterhoek.

Bedrijfscultuur bij Sité Woondiensten

Werken met plezier. Dat is wat wij als organisatie willen uitstralen. Zo’n 100 professionele en betrokken medewerkers zijn het fundament van de organisatie. Zij zijn gedreven en werken met veel enthousiasme. Medewerkers Sité focust op de eigenheid en kwaliteiten van medewerkers. Wij bieden veel verschillende medewerkers een plek om hun talenten in te zetten voor Sité, omdat wij verschillen verkiezen boven gelijkheid of gemiddelden.

Medewerkers krijgen en nemen verantwoordelijkheid en zijn zich bewust van eventuele risico’s. Ook zijn onze medewerkers zijn sensitief voor de effecten van hun handelen op de organisatie, de buurt en de klant. Daarnaast heerst er binnen Sité een informele werksfeer. Medewerkers zijn betrokken bij Sité en haar doelgroep, dus zij zetten zich hier graag voor in. Er is ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatieven, want je krijgt verantwoordelijkheid en wordt gestimuleerd om je verantwoordelijkheid te nemen.

Naast werkplezier biedt Sité een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Kernwaarden De kernwaarden waar wij vanuit werken: Wij zijn bevlogen: we geloven dat wij met ons werk het verschil kunnen maken. Wij zijn realistisch: we zijn ambitieus maar realiseren ons ook dat niet alles kan. Wij zijn open: we luisteren naar ideeën van anderen en laten ons inspireren.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Sité Woondiensten

Dé Sité-medewerker Wil je weten of je bij Sité past? De volgende checklist helpt je op weg.
* Ik heb passie voor wonen en hart voor de samenleving,
* Ik ben bevlogen, realistisch en open,
* Ik ben integer,
* Ik kan samenwerken, maar ook zelfstandig aan de slag,
* Ik heb oog voor de klant,
* Ik ga op mijn doel af en verlies resultaten niet uit het oog,
* Ik pak mijn verantwoordelijkheid.

Herken jij jezelf in dit Sité-profiel? Dan pas jij bij ons!

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Sité Woondiensten

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
(0314) 37 20 00 (0314) 37 2**** Toon
Locatie
Doetinchem