Senefelder Misset

Doetinchem

Over Senefelder Misset

Bedrijfsactiviteiten van Senefelder Misset

“Wij zijn dé grafische ketendienstverlener voor zowel grote als kleinere uitgevers van periodiek verschijnende tijdschriften. Of het nu gaat op prepress, drukken, nabewerking en logistieke oplossingen, wij verzorgen het! Dit maakt ons uniek ten opzichte van de concurrenten. Ook kunnen wij snel een opdracht uitvoeren. Als wij een opdracht binnen krijgen kunnen wij binnen 24 uur het drukwerk klaar hebben! Bekende tijdschriften die wij bijvoorbeeld drukken zijn: Voetbal International Autoweek, Motor73, FHM de Glossy Sante NUSport

In de drukkerij is het personeel druk bezig met het inrichten van de persen, het onderhoud van de apparaten en er wordt uiteraard goed gelet op de kwaliteit van onze producten! Naast de afdeling Productie hebben we nog enkele andere afdelingen zoals de afdeling Verkoop, Ordermanagement, Helpdesk Prepress, ICT, Mailing Support, P&O, Financien en Administratie, Planning Inkoop en Uitbesteding en een Receptie.

Ook hebben wij sinds enige tijd de afdeling X-Media Solutions; hier zijn voornamelijk veel vormgevers en Cross Media specialisten aan het werk die verschillende mediakanalen ontwikkelen zoals tijdschriften, websites, digitale nieuwsbrieven en digitale magazines.”

Bedrijfscultuur bij Senefelder Misset

Werken bij Senefelder Misset is werken in een informele werksfeer waar een no-nonsens cultuur heerst. Iedereen communiceert heel open met elkaar. Bijna alle medewerkers komen uit Doetinchem en omstreken. Al onze medewerkers kunnen als ze de wil hebben doorgroeien naar andere functies. Ook hebben onze medewerkers veel mogelijkheden op het gebied van bijscholing. Dit gebeurd veelal vakgericht, maar mochten wij potentie zien in een van onze werknemers dan laten wij deze niet onbenut en zullen wij deze persoon ook proberen bij te scholen op andere vlakken.

Ook ontwikkelen wij voor sommige werknemers een individueel ontwikkelingsplan. Dit houdt in dat wij gedurende een bepaalde periode (vaak de beginperiode) de werknemer extra begeleiden, om ervoor te zorgen dat de werknemer zich optimaal kan ontwikkelen. Ook een Traineeship is bij ons mogelijk. Een nieuwe werknemer wordt dan een tijdje ingezet op verschillende projecten op verschillende afdelingen. Op deze manier leert hij/zij het bedrijf op alle gebieden kennen en kan de werknemer goed bekijken wat hij/zij leuk vindt.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Senefelder Misset

Wij willen graag dat onze medewerkers communicatief en schriftelijk vaardig zijn en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben


Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Senefelder Misset

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0314-355500 0314-35**** Toon
Locatie
Doetinchem