Randstad

Over Randstad

Bedrijfsactiviteiten van Randstad

Al bijna 55 jaar speelt Randstad een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt.
Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen.

We zijn de grootste HR-dienstverlener van Nederland. In de Achterhoek hebben we 9 vestgingen, waarbij ruim 25 collega’s klaar staan om je te helpen in je zoektocht naar jouw baan in de regio.

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is van mens en werk en brengt wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is waar we graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Good to know you

Bedrijfscultuur bij Randstad

Wij zijn een professionele HR-dienstverlener, met veel kennis van de arbeidsmarkt en een zeer groot netwerk aan potentiele werkgevers. We werken met collega’s die allen woonachtig zijn in de Achterhoek en daardoor een natuurlijke binding hebben met de regio. Zij kennen de werkgevers in de regio en kunnen jou daardoor optimaal helpen in je zoektocht naar de passende baan!

Stage lopen, afstuderen of werken bij Randstad

Wij hebben mogelijkheden voor jongeren met diverse achtergronden aangezien wij een groot aanbod aan potentiele werkgevers hebben, werkzaam in diverse branches.
We hebben mogelijkheden voor jongeren van LBO tot WO niveau, in vrijwel alle sectoren en branches.

Aanvullende informatie

Naast intermediair zijn wij zelf ook werkgever en hebben wij regelmatig stage mogelijkheden op één van onze Randstad vestigingen in de Achterhoek. Ben jij op zoek naar een meeloopstage en volg je een HBO/WO opleiding bij voorkeur richting CE of MER dan kom ik graag met je in contact.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Randstad

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
06-29343928 06-2934**** Toon