Bokaflex Uitzendbureau

Ulft

Over Bokaflex Uitzendbureau

Bedrijfsactiviteiten van Bokaflex Uitzendbureau

Detachering
De detacheringsmensen van Bokaflex Uitzendbureau hebben vrijwel allen bij ons een dienstverband. Deze medewerkers kunnen we bij de opdrachtgevers detacheren. Dat is optimaal bij inlenen indien er bij langere tijd lopende projecten wordt ingeleend of bij seizoen gerelateerde grote productie pieken.

Uitzendwerk
Bij Bokaflex hebben we ruime kennis van de lokale arbeidsmarkt en beschikken over een uitstekend bestand aan goede arbeidskrachten. We zijn daardoor in staat om, door u gewenst, personeel snel in te kunnen zetten.

Werving en selectie
Er zijn functies waarbij Bokaflex niet de volledige rol van werkgever op zicht neemt, maar zich richt op de werving en selectie van personeel. Hierbij komt de kandidaat direct in dienst van de werkgever.

Payroll Service
U heeft personeel nodig maar u wilt niet de daaraan gekoppelde administratieve lasten? Bij payrolling blijven wij formeel de werkgever van de door u aangetrokken personeelsleden maar de totale salarisadministratie wordt daarbij verzorgd door Bokaflex.

Bedrijfscultuur van Bokaflex Uitzendbureau

Bokaflex streeft naar een professionele samenwerking met zowel klanten als werknemers (uitzendkrachten). Wij zien het als onze taak goede ondersteuning te bieden bij zowel wonen, werken als leven.

Wanneer je interesse hebt om voor Bokaflex aan de slag te gaan kun je je telefonisch of via de website aanmelden. Op basis van ons werving & selectie proces worden mogelijke kandidaten aan de juiste opdrachtgevers en functies gekoppeld. Waarna de kandidaat benaderd wordt om nadere afspraken te maken en de aan het werk verbonden voorwaarden te bespreken.

Bij ons geldt de stelling “afspraak is afspraak”. Zowel onze medewerkers, de opdrachtgevers als wijzelf dienen, naar alle redelijkheid, de afspraken zoals gemaakt na te komen.

De kracht van Bokaflex is dan ook de heldere en open werkwijze van de screening en selectie procedure.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Bokaflex Uitzendbureau

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0315-820333 0315-82**** Toon
Locatie
Ulft