Aldi b.v. (Regio Oost NL)

Anders

Over Aldi b.v. (Regio Oost NL)

Bedrijfsactiviteiten van Aldi b.v. (Regio Oost NL)

“Keuzestress door zeven soorten aardbeienjam, oriëntatieproblemen door steeds wisselende winkelindelingen….. Deze emoties blijven onze klanten bespaard. Bij ons vult het nut de ruimte door een overzichtelijk en uitgekiend assortiment van hoogwaardige kwaliteitsproducten, in levensmiddelen en wisselende actieartikelen. Alles tegen de beste, dus lage prijzen bij Aldi b.v. (Regio Oost-NL).

Onze zakelijke en rationele benadering vindt in alle bedrijfsonderdelen haar consequente toepassing en is daardoor bepalend voor ons succes. Eenvoud is bij ons tot kunst verheven. Of het nu gaat om onze bedrijfsstructuur, onderhandelingsprocessen of onze communicatie, moeilijk doen zit niet in onze genen. Onze ethische waarden zijn beschreven in onze “”Richtlijn van een sociaal en milieubewuste bedrijfsvoering””. Respectvol, eerlijk, open, fair en betrouwbaar – zo zien wij de omgang met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Contracten en overeenkomsten worden bij Aldi b.v. (Regio Oost-NL) doelgericht en fair onderhandeld. Inhoudsloze beloften zien wij als sprookjes. Voor ons geldt “”afspraak is afspraak””.

Onze keuze voor economisch succes op de lange termijn in plaats van het gaan voor korte termijnwinst, draagt bij tot duurzaam en verantwoordelijk ondernemen, waarbij onze focus consequent klantgericht is. Aan deze waarden doen wij geen concessies. Dit is ons DNA.”

Bedrijfscultuur bij Aldi b.v. (Regio Oost NL)

De bedrijfscultuur van Aldi b.v. (Regio Oost-NL) kenmerkt zich door duidelijke afspraken en bevoegdheden, een vast omkaderd verantwoordelijkheidsgebied, open communicatie en regelmatig feedback van uw leidinggevende. Het succes van de leiding wordt bepaald door de onderlinge samenwerking, die gebaseerd moet zijn op wederzijds vertrouwen.

De managementstijl is niet vrijblijvend, hoe een ALDI-bedrijf te leiden valt is vastgelegd in onze grondbeginselen. Het delegatieprincipe, waarin het geven en nemen van verantwoordelijkheid besloten ligt, is een wezenlijke voorwaarde voor succes. Dit wordt binnen alle disciplines van de organisatie toegepast. Iedere medewerker kent een duidelijk gedefinieerd taakgebied, waarbinnen hij zelfstandig opereert, beslist en het beste uit zichzelf en zijn omgeving haalt.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Aldi b.v. (Regio Oost NL)

Bent u veeleisend? Zoekt u een werkgever met het DNA van een sterk merk? Heeft u ondernemersgenen? Wilt u een functie met overtuiging en passie invullen? Kunt u zich voorstellen om voor ALDI te werken? Dan beschikt u in ieder geval al over de belangrijkste eigenschappen voor ons toekomstig management.

Naast een succesvol afgeronde studie economie (universiteit of HBO), een behoorlijke dosis initiatief en prestatiedrang, waarderen wij vooral de persoonlijke eigenschappen sympathiek, communicatief vaardig, empathisch vermogend en sociaal. U past het beste bij ons als u beschikt over een pragmatische instelling, een natuurlijke georganiseerdheid, u een teamplayer bent en anderen positief kunt motiveren. Dan heeft u Aldi genen.

Bedrijfsvideo Aldi b.v. (Regio Oost NL)

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Aldi b.v. (Regio Oost NL)

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
06 22406832 06 2240**** Toon
Locatie
Anders