Rabelink Logistics

Doetinchem

Over Rabelink Logistics

Bedrijfsactiviteiten van Rabelink Logistics

Bij Rabelink zetten we elke dag onze schouders onder complexe logistieke vraagstukken. We hebben hart voor wat we doen. Maar bovenal, hart voor elkaar en de mensen om ons heen. Dat zorgt ervoor dat we oplossingen vinden die écht het verschil maken.

De wereld om ons heen wordt steeds kleiner. We zijn verbonden met mensen en bedrijven overal op aarde. Om die verbinding te faciliteren, is slimme en duurzame logistiek nodig. Dat is niet altijd makkelijk. Daarom zijn wij er voor mensen die een plek zoeken waar complexe logistieke vragen worden opgelost.

Goede logistiek gaat veel verder dan het simpelweg afhandelen van zendingen. Sluit de inrichting van je supply chain bijvoorbeeld wel goed aan op je bedrijfsstrategie? Waarom kies je bepaalde leveringscondities? Kun je met de huidige voorraadlocaties en -hoogtes op tijd voldoen aan de vraag? En doe je dat wel tegen minimale kosten? Wij organiseren logistiek van a tot z en denken mee over hoe het allemaal net wat slimmer kan – van operationeel- tot strategisch niveau.

En het slimmer maken van logistiek, dat draait voor ons vooral om mensen. Natuurlijk hebben we een uitgebreid wagenpark, moderne magazijnen, geautomatiseerde oplossingen, slimme IT systemen en een uitgebreid internationaal netwerk om onze belofte waar te maken. Maar door de kennis van mensen te bundelen, vinden we oplossingen die écht het verschil maken. Oplossingen die we als individu nooit hadden gevonden. Onze mensen maken Rabelink. Ze zorgen voor een feilloos logistiek proces, zodat klanten zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn. Onze mensen maken complexe logistiek simpel.

Bedrijfscultuur van Rabelink Logistics

Onze cultuur is gericht op flexibiliteit en vrijheid van handelen. Klinkt gek misschien, want het vervoeren van goederen over de weg, door de lucht en over zee vraagt een strakke planning en zorgvuldigheid in het omgaan met de goederen. Het werken met foodproducten vraagt ook nog eens het naleven van strikte hygiëneregels. Daarin doen we dan ook zeker geen concessies en zijn regels gewoon regels.

Maar dat neemt niet weg dat we openstaan voor nieuwe ideeën en dat je verantwoordelijkheid krijgt voor je eigen werk. We zorgen goed voor onze mensen, hebben oog voor elkaar en hebben aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We verwachten van jou dat je niet zomaar doet wat je altijd al deed, maar dat je nadenkt over wat je doet en vragen stelt. Waarom doen we wat we doen? Met ‘dat doen we altijd al zo’ neem jij geen genoegen.

Openstaan voor nieuwe ideeën betekent ook dat er af en toe wat fout gaat. Daar leren we van en zo worden we iedere dag beter.

In onze cultuur staan vier kernwaarden centraal namelijk, mensen, denk aan de wereld, ga voor kwaliteit en stop nooit met leren. Deze kernwaarden helpen ons in het maken van (beleids)keuzes en vertellen ons hoe we met elkaar om willen gaan.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Rabelink Logistics

Onze kernwaarden verbinden ons. Ze staan centraal in onze strategie en in ons dagelijks handelen. Om succesvol te zijn als organisatie en als individu houden we altijd onze kernwaarden in gedachten. Passen deze waarden goed bij jou? Dan pas je waarschijnlijk ook heel goed bij ons!

De mensen maken Rabelink. We zijn een team en werken samen aan logistieke oplossingen die écht het verschil maken. Dat kunnen we niet alleen – we zoeken verbinding met onze klanten en partners.

We zijn onbevangen. We zijn nieuwsgierig. Fouten maken mag, want daar leren we van. Vrijheid en ruimte voor talentontwikkeling zijn de sleutel tot werkplezier én tevreden klanten.

De medewerkers van Rabelink zijn kritisch, hebben passie en pakken problemen aan. En wat we doen, doen we goed. Anders doen we het niet. Onze klanten krijgen altijd de beste logistieke oplossingen.

We voelen ons verbonden met de regio en de wereld om ons heen. Stap voor stap werken we samen met onze partners aan een klimaatneutrale keten. Verbondenheid gaat verder dan alleen klimaat – we steunen lokale goede doelen en initiatieven.

Bedrijfsvideo Rabelink Logistics

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Rabelink Logistics

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
06 83320195 06 8332**** Toon
Locatie
Doetinchem