OBD-Opleidingen

Doetinchem

Over OBD-Opleidingen

Bedrijfsactiviteiten van OBD-Opleidingen

OBD-Opleidingen verzorgt de praktijkopleiding voor de Bouw, de Meubel- & Interieurbouw en de Timmerindustrie. Leerling/werknemers komen in dienst van OBD, gaan 1 dag per week naar school en de overige 4 dagen doen ze onder begeleiding van een leermeester praktijkervaring op bij een van de aangesloten lidbedrijven.

OBD selecteert, controleert en begeleidt de leerling/werknemers en zorgt er op deze wijze voor dat er voldoende goed gekwalificeerde instroom is voor de desbetreffende bedrijfstak. Daarnaast verzorgen wij voor alle branches cursussen op het gebied van veiligheid en gezondheid, communicatie en organisatie en vaktechnische cursussen. Voor meer info zie de website: www.OBD-Opleidingen.nl

Bedrijfscultuur bij OBD-Opleidingen

Je gaat 4 dagen werken en 1 dag naar school. Terwijl je de opleiding volgt ontvang je een salaris en aan het eind van de opleiding bezit je een erkend vakdiploma. Het werk biedt veel afwisseling en je werkt samen met je collega’s aan de totstandkoming van een mooi product.

Stage lopen, afstuderen of werken bij OBD-Opleidingen

“Minimaal een vmbo-diploma basisberoepsgericht met wiskunde of natuur- en scheikunde 1; – bij onvoldoende vooropleiding kun je toegelaten worden via een éénjarig niveau-1- traject;”

Aanvullende informatie

Handigheid en technische aanleg komen goed van pas.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door OBD-Opleidingen

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0314-345155 0314-34**** Toon
Locatie
Doetinchem