MaroTechniek BV

Zutphen

Over MaroTechniek BV

Bedrijfsactiviteiten van MaroTechniek BV

Marotechniek levert al meer dan 25 jaar lieren, baggerpompaandrijvingen, mechanische- en electrische aandrijftechniek, besturingen en speciaaloplossingen voor de bagger-, maritieme offshore- en industriële sector waarvoor de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard van groot belang is. Wij beschikken over een productie-, assemblage- en reparatielocatie en onze servicemonteurs staan 24/7 klaar voor reparatie en inspectie op locatie. Onze afdeling Engineering ontwikkelt en ontwerpt lieren en baggerpompaandrijvingen met behulp van SolidWorks 3D CAD software en elektrische schema’s en besturingen met behulp van Eplan volgens de laatste normen. Voorbeelden van recente projecten zijn het leveren van afzink equipment voor tunnelsegmenten in Mexico, liertoepassingen met ‘contant tensioning’ voor fundaties van windmolenparken op zee, afmeersystemen voor het laden en ontladen van schepen, dredge equipment en uitgebreide dredge control systemen, power factor correction units en grotere motorvermogens met vermogenselectronica tot ca. 4 MW.
Als relatief klein bedrijf zijn wij flexibel en kunnen we uitstekend en snel inspelen op specifieke behoeftes van onze nationale en internationale klanten. Deze klanten waarderen ons vanwege onze specialistische kennis, ervaring, snelheid, hoge mate van oplossingsgerichtheid en betrouwbaarheid.

Bedrijfscultuur bij MaroTechniek BV

Marotechniek betekent werken in een hecht team. We zijn ervan overtuigd dat het geheel meer is dan de som der delen. Er vindt regelmatig overleg plaats waar informatie wordt uitgewisseld waardoor iedereen op de hoogte is van elkaars werkzaamheden en wat er in het bedrijf speelt. Ook worden de technologische ontwikkelingen in onze sector op de voet gevolgd. Hier spelen we op in door bijvoorbeeld een active heave simulation tool te ontwikkelen. Door de grootte van ons bedrijf en de uiteenlopende projecten, zijn de taken divers en wordt er van je verwacht snel te kunnen schakelen. De lijntjes zijn kort en bij Marotechniek geen drempels (letterlijk en figuurlijk). Lekker no nonsense en jouw ideeën zijn heel welkom. Je krijgt volop ruimte en vertrouwen. Na verloop van tijd wordt er van je verwacht dat je zelfstandig dingen oppakt en ook aangeeft als je hulp nodig hebt.
Wanneer je bij ons begint, wordt een introductieprogramma opgesteld zodat je weet waar je aan toe bent, de inwerkperiode soepel zal verlopen en je je snel thuis zult voelen. Hier helpen de collega’s maar wat graag aan mee.
Sinds 2015 zijn wij gevestigd in een nieuw kantoor en werkplaats, waar moderne lichte werkplekken zijn gecreëerd. We investeren in kwalitatief goed werkmateriaal en bedrijfskleding en vergeten ook de innerlijke mens niet. Naast de koffiemachine, de chocomelk en de cup a soup staat ook altijd frisdrank ter beschikking. Ook wordt de week iedere vrijdag afgesloten met een snack en een biertje tijdens de vrijmibo.

Stage lopen, afstuderen of werken bij MaroTechniek BV

Ben jij gek op techniek en servicegericht? Ben jij ook nieuwsgierig, leergierig, oplossingsgericht, een echte teamplayer én zelfstandig werkend? Dan zoeken wij jou! Bekijk de vacatures op onze website.

https://marotechniek.nl/over-ons/vacatures/: MaroTechniek BV

Aanvullende informatie

Wij zijn op zoek naar technische tijgers die ons professionele team komen versterken, als nieuwe medewerker, stagiair of afstudeerstudent. Ben jij na het lezen enthousiast geworden of wil je nog wat meer informatie, laat het ons dan weten en neem conctact op via m.vanmourik@marotechniek.nl.
Onze huidige vacatures zijn op onze site te vinden www.marotechniek.nl
Hopelijk tot snel!

Bedrijfsvideo MaroTechniek

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door MaroTechniek BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
+31575538470 +3157553**** Toon
Locatie
Zutphen