Kramp

Varsseveld

Over Kramp

Bedrijfsactiviteiten van Kramp

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt.

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed.

Wat we klanten beloven – ‘It’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur. Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Bedrijfscultuur bij Kramp

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar maken we ook waar. We kennen diverse interne opleidingstrajecten gericht op vakinhoudelijke ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Sfeerbeelden van Kramp

Bedrijfsvideo Kramp

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Kramp

januari 27, 2024
januari 27, 2024
Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
> 500 medewerkers
Telefoonnummer
0315-254299 0315-25**** Toon
Locatie
Varsseveld