JPR Advocaten

Doetinchem

Over JPR Advocaten

Bedrijfsactiviteiten van JPR Advocaten

JPR Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten, vooral werkzaam voor bedrijven in Oost-Nederland in de rol van huisadvocaat of als specialist, met efficiënte werkprocessen, reële tarieven en voorspelbare kosten. En bovenal met aandacht voor de klant en zicht op wat onze klant beweegt.
Met in totaal ruim 50 enthousiaste medewerkers waaronder ruim 30 advocaten, begeleiden we zakelijke en particuliere cliënten bij hun juridische uitdagingen.

De eigenzinnige cultuur van onze organisatie wordt gevoed door het persoonlijke, informele karakter. Door onze medewerkers te verdelen over twee vestigingen in Oost-Nederland – waarbij we de regio’s Salland, Twente en Achterhoek bedienen – én te kiezen voor een branchegerichte werkwijze, zitten we altijd letterlijk en figuurlijk dicht bij onze cliënten.

Zo bieden we een kwaliteitsniveau dat vergelijkbaar is met de grootste kantoren in de Randstad. Onze ambitie is om de beste te zijn, te beginnen in ons werkgebied.

Bedrijfscultuur bij JPR Advocaten

JPR Advocaten is altijd op zoek naar ‘eigenzinnige professionals’. Dus: advocaten, studenten, stagiaires, administratieve krachten en andere nieuwe collega’s die hun vak verstaan en dat combineren met een creatieve, ondernemende en resultaatgerichte instelling. Herken je je daarin? Dan biedt JPR Advocaten je een inspirerende en informele omgeving, met veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling én een goede balans tussen werk en privé.

Stage lopen, afstuderen of werken bij JPR Advocaten

De ideale manier om ons te leren kennen is middels een stageplaats. Mocht het wederzijds klikken, dan bieden wij de mogelijkheid tot begeleiding tijdens de scriptiefase of een tijdelijk contract als juridisch medewerker, waarna je je verder kunt ontwikkelen als advocaat-stagiaire. Stageplaatsen zijn beschikbaar voor studenten in de eindfase van hun studie met een aanwijsbare affiniteit met onze rechtsgebieden en die zich herkennen in het ‘werken bij JPR’.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, telefoon: 088-6160020 of email: werken@jpr.nl.

Studentstagiaires (Rechten)
JPR Advocaten heeft doorlopend wel een of meer studentstagiaires. Als studentstagiaire krijg je in korte tijd een goed beeld van de advocatuur en van ons kantoor en kun je ontdekken welke rechtsgebieden jou het meest liggen. De stageperiode hoeft niet altijd zes weken fulltime te zijn, maar kan ook plaatsvinden als je bijvoorbeeld nog één vak moet volgen. In overleg komen we hier altijd uit. Onze vergoeding voor 6 weken fulltime stage bedraagt € 750,00. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Afdeling P&O, telefoon: 088-6160020.

Aanvullende informatie

Advocaat-stagiaires
Voor goede stagiaires hebben wij altijd plaats. Ben jij (bijna) afgestudeerd, ‘een beetje eigenzinnig’ en wil je een goed advocaat worden? Dan wordt het tijd voor een kennismaking. Wij leiden je graag op tot een gedegen gespecialiseerd advocaat. Daar gaat overigens wel een zorgvuldige selectieprocedure aan vooraf. Want ons doel is om te komen tot een samenwerking die niet na drie jaar weer stopt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Afdeling P&O, telefoon: 088-6160020.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door JPR Advocaten

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
088-6160020 088-616**** Toon
Locatie
Doetinchem