Hollarts

Didam

Over Hollarts

Bedrijfsactiviteiten van Hollarts

Hollarts focust zich volledig op kunststof spuitgieten. Een specialisme dat ze constant hebben doorontwikkeld. De productmogelijkheden hiermee zijn zeer divers, maar door de jaren heen weten vooral bedrijven uit de logistieke sector hun te vinden, gevolgd door technische (maak)bedrijven.

Bedrijfscultuur bij Hollarts

Wat kun je nou verwachten als je in dienst treedt bij Hollarts? Eerst even een stukje ‘cultuur’. We zeggen zelf altijd dat hier een Achterhoekse mentaliteit heerst. Dat wil zoiets zeggen als: we werken hard, maar lachen minstens zo hard. Hiërarchie is vooral iets voor op papier en niet voor op de werkvloer. In plaats van afdelingen spreken we van teams. En tussen die teams houden we de lijntjes kort en de drempels zo laag mogelijk.

Van alleen bedrijfscultuur kun je niet eten. Hollarts biedt daarom een set voorwaarden die sterk bijdragen aan jouw waardering, beloning en ontplooiing. Verwacht de volgende arbeidsvoorwaarden, je mag hun er trouwens altijd op aanspreken als ze in jouw beleving niet worden nageleefd:

– Waardering in woord en daad
– Vrijheid en verantwoordelijkheid binnen jouw vakgebied
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– Goede werksfeer dankzij leuke collega’s en activiteiten
– Waarborging van goede arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0316-227333 0316-22**** Toon
Locatie
Didam