Hesling B.V.

Ulft

Over Hesling B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Hesling B.V.

Hesling produceert al meer dan 80 jaar producten voor de fietsindustrie. Ons familiebedrijf ontwikkelt onder andere kettingkasten, kettingschermen, Jasbeschermers, motorcovers voor e-bikes, en spatborden. Elk onderdeel is een essentieel onderdeel voor een fiets als het gaat om veiligheid, uiterlijk en ontwerp. Dat is de reden dat we ons bedrijf serieus nemen. Wat de vraag ook is, elke klant kan rekenen op onze persoonlijke aanpak, deskundig advies en een passende oplossing.

Bedrijfscultuur bij Hesling B.V.

Hesling is een aantrekkelijke organisatie om stage te lopen of te werken. Niet alleen door de informele sfeer, maar ook vanwege de mogelijkheden die er zijn om jezelf te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een afwisselende stage waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken, maar waarbij je ook goede begeleiding krijgt.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Hesling B.V.

Jij beschikt over een hands-on mentaliteit. De kernwaarden die jou perfect omschrijven zijn leergierig en enthousiast. Daarnaast ben je een echte teamplayer, maar ook in staat zelfstandig te werken.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Hesling B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0315-681151 0315-68**** Toon
Locatie
Ulft